Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 966: Roger ve Beyazbıyık

Bölüm nasıldı?

  • Muazzam

    Kullanılan: 188 64.2%
  • Harika

    Kullanılan: 27 9.2%
  • Epik

    Kullanılan: 78 26.6%

  • Kullanılan toplam oy
    293
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hey hey hey bir dakika. Bölümü okumadım ama Roger kılıcıyla dövüşen yada kılıç ustası birisi miymiş yani Kılıççı mıymış?
 
Tamam saklandı ama bilinen ilk çift meyve kullanıcısı da oldu.
Zaten ödül hızı olarak Ana karakterden bile daha hızlı şekilde ödül aldı Teach, yani elenden geleni yapmış. Haliyle diğerleri ile kıyaslamamak lazım, Mihawk hele ki Shanks'tan bile yaşlı ve önceden de kendine ün yapmış bir karakter. Onun ödülü mantıken daha yüksek olmalı.

Şurdaki Wb Mf’ye girse Teach canlı çıkamazdı oradan.
WB eskisi gibi olsa Teach muhtemelen Mf ye gitmezdi, onunla dövüşmeden ona saygı duyup hayran olduğunu ama artık güçten düştüğünü söylüyor, benzer şekilde Ace'e de WB'nin çağı artık bitti demişti. Teach nasılsa WB artık bir yerde ölüp gidecek ne meyvesini ne de Yonko pozisyonunu başkalarına kaptırmadan elimi çabuk tutayım demiş anlaşılan.
 
Shanks dövüş stilini Roger'dan almış olaiblir mi? Ve onca meyva bulduğunu düşünürsek yememesi neden acaba?
Roger tayfasında meyva kullanıcısı da yok gibi birşeydi herhalde.
 
Ace'ı görünce Roger aklına gelmeyen adamın Shanks'i görünce Roger aklına gelmesi daha bir saçma duruyor. Belki de o yaraları sızlatan kişiyi asla öğrenemeyeceğiz :D

Teach'in Shanks'i çizmesi de bence tayfadan bağımsız bir durum gibi duruyor. Roger'ın idamından hemen sonra tayfasını topladığı esnada yaşandı gibi duruyor, bir ihtimalde Doğu maviye gitmeden hemen önce. Bir noktada Teach ile planladığı bir şey arasına bilmeden girdi, aynı anda aynı şeyi aramaları gibi.
Ace'in Roger'ın oğlu olduğunu bilmiyor aklına gelmemesi normal. Eski aşığını anmıyor ki Wb dostum her Roger'a benzeyen adamdan sonra aklına maziyi getirsin. Yara olayı farklı. Wb KK seviyesi adam ve aldığı en büyük yara bu. Hala daha sızladığından bahsediyor bu normal bir şey değil. Bunu yapabilecek ve Shanks'ı görür görmez Wb'nin aklına gelecek Roger'dan başka kim olabilir? Düşük ihtimal Shanks'ın yendiği efsanevi bir korsan falan çıkar ama sanmıyorum. Shanks'ın gözündeki yara konusunda emin değilim tayfayı toplamaya başladığı yıllara yedirmiş de olabilir mangaka bu olayı ama zaten benim buradaki eleştirim birbirine kardeş olmuş iki grubun hardcore dövüşmüş olma ihtimalinin samimiyetsizliği üzerineydi. Bekleyip görelim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık