Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 966: Roger ve Beyazbıyık

Bölüm nasıldı?

  • Muazzam

    Kullanılan: 188 64.2%
  • Harika

    Kullanılan: 27 9.2%
  • Epik

    Kullanılan: 78 26.6%

  • Kullanılan toplam oy
    293
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spoiler konusunda resmi görür görmez MUAZZAM yazdım zaten o sayfaya. Bunların kullandığı şey haki değil. Zenci Zeus bunlar, böyle bir hayvanlık yok. Şu gücün karşısında hiçbir meyve gücünün anlamı yok. Hakinin önemini daha iyi kavrayan arkadaşlar olmuştur artık.

Kılıçtır, Bisento'dur elime almışlığım yok ve bunları nasıl düzgün kullanacağımı bilmem. Ama elime geçse bende Roger ve Wb gibi savururdum, böyle gelişi güzel barzo tarzı bir dövüşme yok adamlar küt küt vuruyorlar ahahaha. Şimdi bu adamlar yalandan dövüştü birbirlerini tanıdı ve kardeş oldular resmen. İki tayfa da öyle. Bir sonraki sefer birbirlerini gördüklerinde sarılıp hasret gidermeleri lazım bunun yerine ölümüne girişmişler herhalde Wb, Shanks köpek gibi yaralanmış. Oda yanlış yaptı, çok samimiyetsiz artık bu adamların arasındaki mücadele. Arkadaş bu adamlar niye birbirlerine o kadar iştahla dalsın, deşsinler bu saatten sonra ne kadar saçma duracak şimdi anasını satayım.

Serinin zirve üçlüsünden biri olan Garp'ın herhangi bir silah ya da meyve gücü kullanmadan bu seviyede olmasına da şapka çıkarmak lazım. Deden insan değil Luffy.

Roger'ın hikayesinde çok büyük bir dram var aslında. Adamda inanılmaz bir yaşam arzusu var. Hiperaktif veletler gibi gtü durmuyor. Tamamen saf duygularla içgüdüsel bir şekilde alemlere akmak, dolu dolu yaşamak istiyor adam. Öleceğini bilmek özellikle bu tarz adamlara ekstra koyar. Roger'ın hareketlerindeki aşırılığın ve garip ekşınlarının sebeplerinden biri de içinde bulunduğu psikoloji sanırım. Roger Wb ile konuşurken en ufak bir şekilde dalga geçilecek bir olaydan bahsetmiyor, görmediğimiz kısımda ben KK olacam falanmı dedi de Wb önce kıl olup sonra makara yaptı acep? Ama KK olacam dediyse bunu niye bize göstermesin ki ******* tam şeedemedim orayı. Roger'ın Oden için başlık parası vermesine de çok güldüm.

Ayrıca Wb, senin o kezban hallerini yerim lan. Arkadaş tam bir vefalı sevgili tribi atıyor, hafif tsunderelik falan. O erzakları anında geri yollaman, kardeş değilmiyiz diye damardan girmen... Bu fb ile öncekine oranla çok daha fazla sempati duymaya başladım sana Wb. Senin gibi bir adamı OP'da görmek çok güzeldi. Gün geçtikçe sizleri pro gavatlık mertebesinden kurtaracak açıklamanın nasıl yapılacağını daha çok merak ediyorum o yüzden.

O değil de bu bölüm Roger ve Ray harici KK tayfasına eksi yazar. Wb ve Oden hariç kreşten hallice olan oluşuma karşı ölümüne bir dövüş olmasa bile bu kadar denk gitmeleri falsodur. Shanks'ın tayfasının kıymeti artıyor gözümde sürekli. O adamlar fos çıkmazsa, tayfa bazında gördüğümüz en sağlam oluşum olacaklar. Şebek'in at hırsızları all star timi hariç tabi.
Beyazbıyık'ın göğsündeki yarayı Roger'ın açmamış olma durumu ortaya çıktı.
 
Öyle daha saçma durur bea. Shanks'ı görünce Roger'dan başka kim gelecek aklına da öyle vurgu yapacak Wb. Şebek vakası gibi yine sonradan bir hayvanat eklemesi garip dururdu.
Özel bölümdeki konuşma kısmında yara görünmüyor göğsünde. Beyazbıyık da yarayı Roger'ın açtığını söylemiyor zaten.
 
Birde mihawk sağı solu yanlışlıkla kesiyordu dövüşürken, Roger'ın attığı saldırının kestiği bir şeyi göremedik, ağaç falan etrafı kesmiş olsa Oden uçarken emin olurduk. Sanki şok saldırısı gibi adam geriye fırlamış sadece, etrafta kesilen bir şey yok.
%99 haki saldırısı o.
 
Pardon. Ölürken Roger ile konuşmasını hatırlıyor ya, orada yara olup olmadığı belli değil.
Sake kasesi göğsünü kapatıyor, tam yerine denk getirmiş anasını satayım. Valla bence Shanks Teach'den unutumayacağı bir yara alıyorsa, o kadar ciddiyse mevzu bu durum Roger - Wb için de geçerli olabilir. Yoksa da Shanks'ın yendiği çok güçlü bir korsandan bahsediyordur belki Wb. İkinci ihtimal bana göre çok düşük ama
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık