Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 966: Roger ve Beyazbıyık

Bölüm nasıldı?

  • Muazzam

    Kullanılan: 188 64.2%
  • Harika

    Kullanılan: 27 9.2%
  • Epik

    Kullanılan: 78 26.6%

  • Kullanılan toplam oy
    293
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Roronoa Zoro @Erkan12
Söylediklerinize katılmakla birlikte(En azından normal sıleş gibi durmuyor) "O da neydi lan öyle?" diyen Oden'e ne diyorsunuz? Sanki bu teknikten haberi yokmuş gibi tepki vermiş. Roger&Wb çarpışmasında kılıçların temas etmemesine şaşırması da var ek olarak.
 
Bu arada ben Oden'da kılıç yarası görmedim, adam şok dalgası yemiş gibi fırladı gitti, saldırıya da şaşırdı üstelik o neydi diye, bir kılıçustası kılıç saldırısına niye şaşırıyor, üstelik Oden'de kılıç yarası gözükmüyor.

Hakiman diyorlardı gerçek oluyor galiba, Roger Haoshoku patlaması ile kılıcını vasıta olarak kullanıp şok dalgası yollamış gibi. Orada Haoshoku kullanıldığında çizilen efektler var. Kılıç kesmesine benzemiyor, kesik yarası gören varsa göstersin ben göremedim.


Tamam işte, aynı Vista Amirali rahat tutamaz, Rayleigh gibi terlemeye başlar. Aradaki fark bu bana kalırsa. Croco demişsin ikisi birbirinden alakasız örnekler, ''aynısı'' falan değil yani. Croco mihawk'ı önden durduruyor, tek başına. Akainu'ya arkadan saldırıp sonradan WB korsanlarının yanında poz veriyor, yani Akainu'yu tek durdurmuyor arkadan saldırmasına rağmen. Mihawk herşeyini ortaya koymasını gerektirecek bir şey yok diyorsun, bu da bir bahane. Mihawk ne zaman ve hangi bir durum içerisinde herşeyini ortaya koyacak? Hiçbir zaman böyle bir şey yapmasına gerek yok, haliyle böyle bir bahaneyi her zaman kullanabilirsin. Mihawk Shanks'tan özür dileyip Luffy'yi indireceğim dedikten sonra Vista tarafından durduruluyorsa o halde Mihawk Vista'nın seviyesinin üzerinde birisi değildir, ondan önce Jozu'da da bu oldu. Bariz örnekler yani.

İsimli saldırıdan yola çıkman çaresiz kalmandan ötürü, bir şey kanıtladığımı sanmıyorum, senin zayıf argümanını rahat bir şekilde çürütüyorum, çünkü elle tutulur hiçbir şey sunamıyorsun kendi bireysel isteklerinden başka. Bizde bir çok şey istiyoruz ama olmuyor, bende istiyorum ki BB Kaido'yu dövsün, 3 Amirale tek girsin ama yok öyle şeyler daha, haliyle ben istiyorum diye bunun üzerine elde hiçbir veri yokken böyle çıkacak böyle olacak diyemem BB için, komik kaçar.

Ray'in gücü hakkında bilgimiz var, yaşlı hali Kizaru tarafından terletildi, Prime zamanında 3 gün boyunca kendi tayfası ile WB korsanlarını yenememiş. Buradan sana Amiral üstü bir güç çıkmaz maalesef, bu bölümden sonra bunun aksini iddia etmek çok zor.
-Aynısından kasıt, MF'de karakterin gerçek gücünün ötesinde etkileri olduğuydu. Aynı Croco idamı da durdurdu onca amiralin arasından.

-Mihawk'ın herşeyini ortaya koyacağı zaman gelecek, henüz gelmedi diyorum ben. Bu da Shanks'la olan mevzusu vs açıklandığı dönemde olacak. Kesinlikle bir rol oynayacak. Eğer öyle olmasaydı Oda en baştan Shanks'la alaka kurmazdı. En güçlü kılıç ustası vs Schi der geçerdi. Bu sebeple adamın karakter arcı tamamlanmadı diyorum. Açık oldu sanırım yeterince.

-Çaresiz kalma falan yok. İsimli saldırıyı ilk başta söylemiştim. Sonradan uydurduğum birşey değil ki çaresiz kalınca kullanmış olayım.

-Çürütüyorsun öyle mi? Şu ikinci noktada Mihawk'ın neden Shanks'la ilişkilendirildiğini bana hikaye ve kurgu anlamında mantıklı bir şekilde açıkla bakalım...

Fazla uzatmayacağım. Elimizde olan tek veri Mihawk'ın MF'deki savaşı sana göre. Bana göre ise hikayedeki yeri ve anlamı açısından daha vakti gelmedi. Sana neden ilerde işleneceğini anlatıyorum. Sen neden işlenmeyeceğine, adamın zirvesini gördüğümüze dair hikaye bütünlüğü açısından bir örnek veremiyorsun. Mihawk'ta haki yok ekibinde miydin sen?
 
Kesme saldırısını blokladığın vakit bu çok açıkça belli oluyor, burada bahane üreten sensin. Fujitora blok yaptığı zaman bu bloğu nasıl yaptığını görüyoruz, kesme olduğu belli oluyordu. Roger'ın yaptığı saldırıda nerede Oden bloklamış bir göster göreyim? Adam ne olduğunu bile anlamamış, herhalde bir kılıçustası kesme saldırısının ne olduğunu bilir, şaşırmaz.
Oden egolu bir adam.Kendisini ilk defa öyle uçurabilecek bir güç karşısında şaşırıp tepki veriyor.Bunun dışında kendini haki zırhıyla korumuştur.Roger ryou kullanmıştır falan bunlar ayrı mevzular.Ne yaparsa yapsın Roger'ın uçan kılıç saldırısı yaptığını gerçeğini değiştirmiyor.Zoro Luffy'nin öğrendiği hakiyi öğrense yapacağı şeyi yapıyor Roger o tekniğiyle.

Oden denemiş bloklayamamış zaten saldırıyı kılıcıyla gardını almış durumda.
 
Bu bölüm Smoker neden o idam sahnesinde Luffy'i girerken Roger'ı anımsar gibi oldu daha iyi anladık. O umursamazlık ve hareketler birbirine çok benziyor.:D
Luffy reyisin yanında Roger da kimmiş. Valla bu bölümle birlikte Luffy sevgim de arttı. Çocuksuluğu ve coşkun hali Luffy'ye benziyor ama Luffy reyis gönülleri de fethediyor. İnsanların gerçek niyetini okuması ve bunları gerçekleştirmede onlara yardım etmesi, onların hayallerine inanması Roger'a göre artıları bence. Luffy Skypie'deki o çanı çalar, yüzyıllardır bekleneni gerçekleştirir, Roger anca ismini yazar kaçar. :D
 
@Roronoa Zoro @Erkan12
Söylediklerinize katılmakla birlikte(En azından normal sıleş gibi durmuyor) "O da neydi lan öyle?" diyen Oden'e ne diyorsunuz? Sanki bu teknikten haberi yokmuş gibi tepki vermiş. Roger&Wb çarpışmasında kılıçların temas etmemesine şaşırması da var ek olarak.
O lafı söyleyen arkadaki bir adam değil mi ya? Oden'e sinirleniyor galiba.
Yalnız o içeriden patlatıyordu. Onun olacağını sanmıyorum.
Bu da patlamıştır belki. Ağzından kan geliyor çünkü.:bilmem:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık