Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Shimotsuki Ryuma vs. Monkey D. Garp

Bu savaşı kim kazanır?

  • Ryuma, onun köyünden değilmişçesine böler.

    Kullanılan: 120 39.1%
  • Garp, Chinjao'ya yaptığı gibi kötürüm de bırakmaz, kelle paça yapar.

    Kullanılan: 137 44.6%
  • Berabere kalınır, ardından ek sıkışılır.

    Kullanılan: 50 16.3%

  • Kullanılan toplam oy
    307

Üye silindi 1004

Bu dövüşler olurken okuyucunun aklına Marco'nunda aynı şekilde 24 yaşında Rayleigh ya da Gaban ile dövüştüğü gelmiyor değil mi? Bu yüzden sürekli WB'ye başka bir tayfa aranıyordu.

Ya da Garp. O Roger ile dövüşürken kimse koca Rayleigh ve diğerleri yanıda marşne askerleri ile dövüşüyor diye düşünen de yoktur herhalde. Bu yüzden millet Bogart'tan bekentiye giriyordu.

Yukarıda yaygın dediğim düşüncelere bende katılıyorum. Roger dövüşürken Rayleigh aynı rekabette Marco ile dövüşmez gibi.
Çok güzel özetlemişsin. Senelerce Beyazsakal’ın ayrıca başka bir tayfası olduğunu düşündük. Bu tayfanın çok güçlü adamlarla dolu olduğuna inandık. Oysa adam miço Marco’yla geziyormuş. O Marco’nun Grand Pirate sağ koluna karşı hiçbir şansı yok. Ryuma’nın da tek başına ülke tutmasına imkan yok.
 
Sanmam adam uykusunda iken balta ile kesiliyor da yine de uyanmıyor.:D
Tamam da Garp değil ki artık o. İçine ne kadar güçlü gölge koyarsan seviyesini yükseltiyor sadece. Mesela Garp’ın içine Luffy’nin gölgesine koysan, Ryuma’nın içine de Zoro’nun, bizimkiler dayak manyağı olabilirdi. Ama Brook falan cık yetmez :D
 
Garp'ın bedeni elbetteki çok güçlüdür de hakinin tanımındaki "yaşayan her canlı" kısmı ölü bir bedeni ne kadar bağlar bilemiyorum. Hakisiz bir Garp bedeni ne kadar etkili olabilir ki?
Zoro'da da o zaman haki yok ki. Hakisiz de güçlü olabiliyor insanlar yani. Garp'ın antreman için yumruğuyla dağ yıktığı söyleniyor(bunda hakinin de etkisi var tabii). Gemi büyüklüğünde tonluk kütleyi ip gibi sallıyor. Yani fiziksel olarak o zamanki Zoro ile aralarında dağ kadar fark var. Vücudu Ryuuma gibi çürümüş olsa belki Zoro'nun bir şansı olur.
 
Şimdi beden var beden var, aynı örnek Big Mom ve Kaido için de geçerli. Kaido ve Big Mom'un bedenine 10 douriki adam koy, o da yargı dağıtır.
Naminin bedenindeki sanji vs sanjinin bedenindeki namı yapsak kazanan net naminin bedenindeki sanji olur.Bu da bunun gibi bir şey.Kaido ve Big mom istisna.İstisnalar kaideyi bozmaz bu durumda.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık