Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Borsalino vs. Sakazuki

Kim yener?

  • Borsalino

    Kullanılan: 48 42.9%
  • Sakazuki

    Kullanılan: 60 53.6%
  • Kararsızım

    Kullanılan: 4 3.6%

  • Kullanılan toplam oy
    112
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpamis

O zaman ne demeye onca kılıç tekniği kasıp 3 kılıçta ustalaşıyor Zoro malı. Gitsin mis gibi haki kassın tüm hayatı boyunca. Şimdiye Mihawkı kürdan niyetine kullanıyor olurdu.
:D Olay da bu zaten kılıç ustası olmak daha farklı bir şey.Shanks haki kastı gitti Yonkou oldu.Sen sanıyor musun Mihawk kesebilir Shanks'in bir yerini ?
 

Alpamis

East Blue'de ki kıçı kırık bir deniz canavarı Shanks'ın kolunu aldıysa, Mihawk'da paşa paşa alır. :artiz:
O kadar düello atmışlar adamın sadece bir kolu gitti onu da Deniz canavarı kesmiş.Adamın suratında bir yara izi var onu desen BB yapmış.Yüzeysel kesiklerden bahsetmiyorum.Bildiğin kesilecek bir yerleri Zoro'nun Mihawkla karşılmasında ki gibi.Ama Shanks'in öyle bir şeyi de yok.Wb ile konuşurken bunu da söylüyor.Niye almadı daha önce o zaman ?

Haki Magmayı durduruyor kesiğimi durdurmayacak ? Adamlar depremi durduruyor haki ile dert ettiğiniz şeye bak:D


Yahu Garp vs Chinjao'da bile görmüyor musunuz ? Adamın kafa temas ettiği anda nasıl bir basınçla ikiye yarıyor arenayı.Chinjao en yüksek döneminde en büyük saldırısı ile o matkap ile Garp'ın yumruğuna doğru uçus yapıyor.Normalde hiç saba sarf etmeden arenayı ikiye bölebilen adam GARP'ın yumruğunu orda patlatması delip geçmesi lazım.Ama görüyoruz ki Garp yumruğuyla o matkabı beynine gömüyor.

Ayrıca Mihawk bir deniz canavarı kadar bile olamamış.Dünyanın en iyi kılıç utası Shanks'in bir yerini koparamamış.En iyi ihtimalle yüzeysel bir kesik attı ama koparma yok.? Mihawk'ı bildiğin ezmişsin Sovereign.Ben her ne kadar deniz canavarı olayını kaale almasamda sen bunun üstünden Mihawk hertürlü alır demişsin ama alamamış ne yazık ki ?
 
Kizaru alır bencede mf deki durumları çok fazla ciddiye almıyorum oralarda bir sürü boşluklar var hikaye devam edebilsin diye yerine uydurulmuş sahneler var. Ama sizin bakış açınızla yaklaşırsam MF de WB ile alay eden tek adam var kizaru. Ayrına Kuzan gibi antilik durumda yok o yuzden alır bence kizaru ayrıca son boss olayınada karşıyım nerden biliyorsunuz arkadasım akainu son boss olacak ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık