Alpamis
Şimdi böyle dedin de aklıma iyi fikirler geldi Reiper nerde :S Neyse bana göre Akainun hakisi daha fazladır Kizaru'ya göre dövüşün sonunda Akainu Kizaru'yu yenmiş olucaktır.Akainu normal yumruk atacak, Kizaru ışık hızında tekme..
Şimdi böyle dedin de aklıma iyi fikirler geldi Reiper nerde :S Neyse bana göre Akainun hakisi daha fazladır Kizaru'ya göre dövüşün sonunda Akainu Kizaru'yu yenmiş olucaktır.Akainu normal yumruk atacak, Kizaru ışık hızında tekme..
Birinin hakili kılıcı var diğerinin yumruğu.Kizaru nasıl zarar verebilecek peki ? Kizaru nasıl zarar veriyor aynı şekilde Akainu'da zarar verir.Ve Akainu bana göre daha da büyük zarar verir.O yüzden Akainu win diyorum.
Aokiji'nin meyvesi tam hakilik meyve bir sürü mızraklar felan oluşturabiliyordu hakili ama bacağı kopan o oldu.Dediğim gibi bu dövüş Akainu'n Kizaru ve Aokiji'den daha ön planda tutulan bir adam bu Oda'ya göre de daha önde ki Filo Amirali onu yaptı bence.Birinin hakili kılıcı var diğerinin yumruğu.
Ya büyük ihtimal hepsi ekleyebiliyordur ama Aokiji kesin ekliyor bunu anlayabiliyoruz her ne kadar şuan için Akainu ve Kİzaru'Yu bilmesekte Akainu Aokiji'yi yine de yenebilmiş kol bacak almış.Kizaru'nun dudaklarını eritirdiAokiji'nin meyvesi havadan nem kapıyordu hatırladığım kadarıyla
Çemçük ağızlı haki ekleyemez meyve tabanlı saldırılarına, aokiji bal gibi de ekler. Tokat manyağı eder çemçük ağızlıyı.
Benim anladığım, en güçlü 2 amiral Aokiji ve Akainu. Onların da güçleri hayvan gibi yakın savaşın 10 gün sürdüğünü düşünürsek.
Aokiji değil Akainu kesin olarak ekleyebiliyor.Ya büyük ihtimal hepsi ekleyebiliyordur ama Aokiji kesin ekliyor bunu anlayabiliyoruz her ne kadar şuan için Akainu ve Kİzaru'Yu bilmesekte Akainu Aokiji'yi yine de yenebilmiş kol bacak almış.Kizaru'nun dudaklarını eritirdi
Bu kesinlik Aokiji'nin bir yerlerinin kopmasından mı geliyor ?Aokiji değil Akainu kesin olarak ekleyebiliyor.
sen neye dayanarak aokiji kesin ekliyor dedin ?Bu kesinlik Aokiji'nin bir yerlerinin kopmasından mı geliyor ?
Akainu'da da yaralar var.Aokiji değil Akainu kesin olarak ekleyebiliyor.