Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 962: Daimyo ve Uşakları

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    159
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okurken en keyif aldığım Wano flashback sayısıydı. İlerleyen zamanlarda çok daha iyilerini görücez sanırım. Bu arada Oden kral adam.
 
Hiç alakasız ama ben WB vs Oden de bekliyorum Ace gibi de olabilir :gamyon:
Kaidodan önce WB ile Roger ile olaylarını görelim
Böyle bir ws olsa muhtemelen oden kaidodan önce çorba olurdu ama WB çok zorlamamıştır ve sevip katmıştır tayfaya.

Düşünsene WB: oden baban zaten reddetmişti bir kere o yüzden bırak onu gel oğlum ol( ace gibi):flaugh:
 
Odenin fb gelecek bölüm ne olacak diye biraz kafa yordum
Bundan yıllar yıllar önce, 30 yıl önce oden başkan kurinin kıyılarinda gezerken gizemli bir kız gözüne ilişir bir görünup bir kaybolan kızdan etkilenen odenin toki ile ufak bir macerasına değinir oda ama toki kaybolur ortadan günün birinde. Zaten kafasında kavak yelleri esen Oden başkan tutmayın beni der Şu wano sıkmaya başladı biraz deniz havası alayım buralar dar geliyor bana boğuluyorum samuray biraderler... şu wanonun kapılarını aşayım, karlıdağları derin suları geçeyim
üç güz üç bahar gideyim ne var ne yok bu alemde dünya gözüyle bi göreyim deyip atlar kurinin sahilinden suya ( o sahilde bir iş var)genç başkan
 
Franki'nin öpücüğünden sonra Kuween öpücük arsızı olmuş. Görünene göre sarhoş olmanın da etkisi ile milleti gerekli gereksiz öpmekte. En azından adeletin gücü denizciler bu cananvarı zapt etmekteler. Enselenmesi yakındır diye umuyorum yoksa neler olur kim ne bilir.

Bölümün büyük gizemi ise endişeli Vito'nun kahraman denizcilerden mi yoksa tutsa öpecek olan Kuween'den mi gizlenmeye çalıştığı. Bir sonraki bölüm bu ikilem aydınlanır diye ummaktan başka çarem de yok ne yazık ki.
 
Aynı balon da ama Shiki ayrı tutuluyor. Bak surada en üst panelde Xebec, WB, Kaido, BM ve Shiki var. Ne Axe ne Choku ne de John var.

Fakat sonra şuan ki tartıştığımız panelde başka biri çıkıyor ortaya. Ön planda olan bu beşlinin yerine geçen başka biri. Bu kadar ön planda olsa başta olduğu gibi Shiki'yi çizmiş onu da çizerdi ama çizmemiş sadece adını söylüyor.
O başka biri şimdiye kesin çıkmalıydı veya adı geçmeliydi ama. Diğerlerinin hepsi efsane oldu çünkü, büyük olasılık o kişi öldü. O yüzden john diye düşündüm...
 
Sen ona Ashura vs Oden de.Adamlarından pek bir şey çıkmaz onun :D
Çıkmaz olur mu ya :) Karşındaki düşmana mı odaklanacan, belirsiz yerlerden gelen oklardan mı sıyrılacan; ki adamın üzerine saplanmış birkaç tane ok da çizildiğine göre gayet de dikkate alınmalı diye düşünüyorum. Ayrıca Kral Hakisi ile tek yiyen Flambe'nin Katakuri vs Luffy dövüşüne etkisini göz önünde bulundurursak Oden'in epey gideri olduğu anlaşılır.

Bir de Ashura, Jack(YC3) ile vs'sinde bariz üstünlük kurmuş bir adam. Jack de bir amiral ve eski filo amiralinin bulunduğu gemilere saldırıp gemilerin dörtte ikisini batırabilmiş bir adam.

Ben Oden'i amiral seviyesi olarak görüyorum, ödül değeri 3 milyarlık adam derim :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık