Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim kast ettiğim o değil. Ben sözlük tanımına yaptığın yoruma güldüm.
Genelleme olduğunu iddia ettin ama yoktu.
Elalemin parasını nasıl elde ettiğinden bahsettin ama alakası yoktu.

Gerisinde seni mi kıracam yahu. :bilmem:
İşte olmadığı için eksik olduğunu söylemeye çalıştım. Her şey sözlükte yazmaz yani, o anlamda. :D
Neyse, sıkıntımız yok. :respect:
 
Ben sadece Dövüş konusunda Luffy ve Zoro’nun biraz benzer işlendiklerini düşünüyorum. Anlık bir fb de geçmişi hatırlayıp bir anda güçleniyorlar mesela.ikisi de salak olmasına rağmen, dövüş içi zekaları çok yüksek. Eğer gerçekten Zoro bir King’i de alamaz diye düşünseydim bunu yazardım. Çünkü aksini iddia ederek bir şeyi değiştiremem ve kendimi kandırmış olurum bunun farkındayım. Ama adam şu an Kaido’yu yaracak gibi duruyor. Zoro’nun dediğim gibi kapalı bir hali var. Adam antrenman manyağı, mesela Mihawk buna ne kadar yüklendi, neleri anlattı ve Zoro 2yıl boyunca ne kadar çabaladı. Adam gözü çizik döndü antrenmandan. Bildiğim kadarı ile öyle hasar alarak dönen kimse yok. Mesela Ashura’yı dğşünüyorsun, bir anda 3 tane Zoro ve 9 kılıç oluyor ki, bu 3 tane de Enma olacak demek. Mesela Enma gibi bir kılıcı eline alır almaz söz geçirebiliyor. Bu kılıcı kimse kullanamamış Odenden başka. Ve Hitesu sen bu kılıcı karartırsın diyor ki, bu da basit bir iş değil. Şimdi o gözü de açsa oradan bir gözlem ve kral haki çıksa falan. Çünkü ben Mihawk gibi bir adamın Zoro’ya sadece silahlanma hakisinden bahsettiğine inanmıyorum. Mihawk gibi gözlemi de çok sağlam bir adam, Zoro’ya gözlem hakisi içinde bir şeyler söylemiştir mutalaka. Şu arc da her şeyi göreceğimize inanıyorum.

Sanji içinse şunu diyeceğim; Sanji’yi, Zoro gibi göstermedi aslında. Sanji çok arkada gözüktü ama şimdi ona da bir p.up verdi. En azından Queen için yeterli olabilir belki. Yani bence almalı Queen’i :D
Herkes bir şeyler yazmış ama denkleme Jimbeiyi ekleyen yok o gelirse bu teoriler bir hiç olacak farkındaysanız (ha mangayı okumuyorum Jimbei öldüyse bilemem)
 

Üye silindi 1004

Gıral haki Chinjaoda da var fakat gördük...

Önemli olan, olanı kullanabilmek bunu da zaten ileride göreceğiz. Dizi kanayınca ağlıyor la adam pansuman falan yapiyor savunulacak bir yeri yok, meyve bile beleşten gelmiş. :hhh:
Dof balon diyorsun yani ben onu anladım Chinjaodan farkı yok senin için :D
 
Etkisi oldu fakat adam etkiyi giderdi meyvesiyle. Organları dikişini bile çizdi mangaka hemen sonrasinda ayağa kalkmadı mı bu adam? Hangi tekniğini kullanmadı yüzde bilmem kaçına düştü bu adam?
E tabiki öyle.
Adam ipleriyle organ yapıyor. Hücre yapıyor. :bilmem:
One Piece o kadar güçlü bir evren değil. Superman filan mı bu adamlar iplikle zararı 0'a indirip gezsin. Hayır Enel'in ki gibi bir şey de değil. Bariz bir şey güçten düştüğü o ataktan sonra.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık