Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 960: Kozuki Oden Sahneye Çıkar

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birisi Dünyanın en güçlü adamına ulaşmaya çalışıp muhtemelen en güçlü 2. Komutan tarafından durduruluyor. Diğeri en güçlü yaratığa çizik atmış. Bence en güçlünün kim olduğu belli.

Çizik dedim pardon. Bildiğin yarmış. Oden reisin askerleriyiz.
O değil de Sanji sevmeyenlerin Oden hayranı olması durumu baya hoşuma gidiyor ya:D
Mihawk Oden ile aynı cümle içinde bile anılmamalı. Artık kasıntı kasıntı karizma kasan concon karakterlerin devri bitti. Oden gibi gerçek bir erkeğin karşısında hepsi diz çöküp tövbe etmeli.
İyi dedin reis. Mihawk adasında koltuğuna yapışmış oturma derdindeyken Oden ülkeden çıkmak için ölümü göze alıyor.
 
One piece'te hangi herkes tozpembe la?
Kaldı ki mesele kötğ karakter falan olması değil, aksine şu tipe yüklenen bütün o iyi vasıflar.
Kötü karakter yapacaksan kötü yap, iyi yapacaksan iyi yap, bu ne yani?
Kaldı ki serideki kaliteli kötülere de laf etmiyoruz hani.
Kaliteli kötü kimmiş söyleyebilir misin?

Algılarımızda bir farklılık var, Op'un en çok sevdiğim arcı Zo'dur mesela, bunun sebebi de Jack'in minklere gerçek çaresizliği ve dehşeti yaşatmasıdır. Oden' de net kötü olduğundan değil, Op standartlarının dışında özgün bir karkater olduğu için bi hayli ilgimi çekti, bu açıdan sevdim bu adamı.
 
Bir balık tarafından ucurulma, iskelet tarafından kesilme, bi kız tarafından silahının çalınması, DJ ile hakili yumruğunu durdurtma, Chopper tarafından tanklanma


Hiç biri korsanin birinin Odeni kallesce arkadan indirmesi kadar kötü değil. Aynısını WB akainuya yapiyor. :gamyon: Utanilacak bir şey yok. WB korsandir, yapar dendi, Kaido da yapabilir
İşin içinde bizim tayfa olduğu zaman her şey birbirine giriyor zaten. Tayfanın uzaktan yakından alakası olmayan bir zamanda yapılan şey mesele.
Korsandır, hakkıdır, yapar. Ama altı üstü Wb'nin tümeni bu adam. Kaido gibi hayvanat kalkıp bir zahmet hile hurda işin içine karıştırmadan kazana oturtsun Oden'i. O kadarını yapamıyorsa şu panelleri tamamen laf olsun diye çizmiş demektir Oda.

Bm'de yediği haltı Kaido'da yemez ya. Umarım.
 
One piece'te hangi herkes tozpembe la?
Kaldı ki mesele kötü karakter falan olması değil, aksine şu tipe yüklenen bütün o iyi vasıflar.
Kötü karakter yapacaksan kötü yap, iyi yapacaksan iyi yap, bu ne yani?
Kaldı ki serideki kaliteli kötülere de laf etmiyoruz hani.
Gri karakterler deniyor böylelerine.Ayrıca o nedir iyi yapacaksan iyi yap yada kötü diye net ayrımlar sadece masallarda olur.Op de masalımsı ilerliyor gerçi oradan alışmışsın herhalde bu duruma ama normali budur yani.Şu melek şu şeytan diye birşey yoktur.Çok kötü kişilikleri bile hafif grileştirdi Oda mesela Doflamingo'nun kötü olmayan yönlerini bile verdi Law'a tedavi araması gibi.Karasakala da iyi yönler koyacaktır.Akainu zaten ne iyi ne de kötü diyebileceğimiz bir karakter.Net ayrım saçma olur.
 
Oden'in sürekli adadan kaçmaya çalışırken başarısız olma sebebi adanın ikliminden ziyade yön duygusundan kaynaklıysa Zoro'nun Oden'in gayrimeşru çocuğu çıkması şu saatten sonra fazla şaşırtmaz.
 
Türk dizilerinde holding sahibi ya da ağa oğlu olan kabadayı tiplerden fazlası değil Oden. Başarısız oldu, o kadar bekledik sonuç hüsran. Ama en azından Denji'yi sevdim. Tsuru da iyiymiş sonra cin çarpmış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık