Aha kaygısız olunca ne olduğun ortada.Amma da değerleriniz, etik kaygılarınız varmış...
Altı yaşında genelev
8 yaşında kumarhane.
10 yaşında mafyalık.
Sonra bir bakmışın elalemin cesedini ocak niyetine kullanıp, taziye ziyareti kılıfına bürümek.
Aha kaygısız olunca ne olduğun ortada.Amma da değerleriniz, etik kaygılarınız varmış...
Seksi bir zaman yolcusu şu serseriyi adam etmeliyim mottosuyla bir peache aşık olur ve olaylar gelişir diyorsun. Neden olmasınHanımından dolayı diye tahmin ediyorum ben. Dünya güzeli aklı başında bir kadın olarak gelecek bence zaman yolcusu. Oden kadına da haysiyetsizlik yapacak sonra aşık olur falan filan. Babasının yanına girer adam olur.
Yok ya manga tartışmayalım senle, sosyal bir konu bulup onu konuşabiliriz ama manga olmuyorAha kaygısız olunca ne olduğun ortada.
Altı yaşında genelev
8 yaşında kumarhane.
10 yaşında mafyalık.
Sonra bir bakmışın elalemin cesedini ocak niyetine kullanıp, taziye ziyareti kılıfına bürümek.
Bölümü hiç sevmedim.Yok ya manga tartışmayalım senle, sosyal bir konu bulup onu konuşabiliriz ama manga olmuyor
Yani seksi olması kafamda yoktu ama Momo ve Hiyori'ye benzeyen kafası çalışan ve akıllı bir kadın bekliyorum. Milleti geleceğe ışınlamayı akıl etmiş muhtemelen her başarılı erkeğin arkasından güçlü bir kadın çıkar konsepti.Seksi bir zaman yolcusu şu serseriyi adam etmeliyim mottosuyla bir peache aşık olur ve olaylar gelişir diyorsun. Neden olmasın
Blüm op'un en iyi bölümlerindendi, Oden'i de çok sevdim...Bölümü hiç sevmedim.
Oden'e de gıcık oldum.
Hiç tartışacak havamda değilim.
Karizma da artık 2. konumda. Ver eline bir iki kılıç ister en şerefsiz karakter olsun yine hayranı olur.O değil de OP evreninde de güçlüysen ve az biraz şekilsen ne olduğunun ne yaptığının hiçbir önemi yok. Şu Oden'in yapmadığı pezevenklik kalmamışken iki slash atacak ve hayırlı işler. Artık bir halk kahramanı beybisi. Sadece bu arcın değil genel olarak serinin de en önemli karakterlerinden biri olduğu lanse edilen Oden'i, bu şekilde tanıtarak karizma bir giriş yaptırdığınımı düşünüyor acaba Oda? Bunu gerçekten sormak isterdim ona
One piece'te hangi herkes tozpembe la?Blüm op'un en iyi bölümlerindendi, Oden'i de çok sevdim...
Yani insanlar alışmış basma kalıp klasikleşmiş iyi ya da kötü karakter modlarına, birazcık bu algının dışına çıkıldığında lanet okumalar falan, ne gerek var altı üstü manga. Hem kötü karakter sevmek diye bir şey de var. Tamam etik olarak yaptıkları hoş değil ama One Piece'te böyle bir karakteri görmek bile beni mutlu etti, çünkü op evreninde bu tip şeyler pek yok, her şey çok bi toz pembe bu evrende. Bu yüzden küçükte olsa karanlık bir şeyler dahil olduğunda bu evrene mutlu oluyorum. Kaldı ki her şey beyaz olsa pek bi tadı olmazdı, siyahta lazım bir şeylerin anlam kazanması, olayların heyecanla ilerlemesi için.