Oden'den haftaya ya kralın hakisi ya da her şeyin sesini duyma ile ilgili bir şeyler bekliyorum. Tekme kılıç tokat dalmasın domuza da
Yuvan yıkılmasın diye.Seni bırakıp giden bir kadını neden eve getirmek için uğraşırsın ki?!
İstersen manga tartışmayı bırakalım ne dersin?Yuvan yıkılmasın diye.
Herkes hata yapar. Ama bir yuvayı ayakta tutmak kolay mı?
Bir balık tarafından ucurulma, iskelet tarafından kesilme, bi kız tarafından silahının çalınması, DJ ile hakili yumruğunu durdurtma, Chopper tarafından tanklanmaÇok farklı durumlar var ortada. Kurguyu ayarlayamamak Bm'nin durumları biraz. Kaido inmeden Wano özgürleşemez. Sanji Bm inmeden özgürleşti. Sadece tayfadan kimse ölmemeliydi. Bunu da açlık krizi denen naneyi vererek yaptı.
Açlık krizi<<<<<<<<<<<<Bir ***Yonko'nun kalleşçe kılıç ustası avlaması
Evet.İstersen manga tartışmayı bırakalım ne dersin?
Mihowkun kılıcı kara Odenin bahtı kara...Bence kendi seviyesinden ziyade forumca Mihawk mı yoksa Oden mi daha güçlü diye düşünüp tartışmalıyız.
Amma da değerleriniz, etik kaygılarınız varmış...Evet.
Sonuçta Oden yuvayıkıcı pis bir yollu.
Hanımından dolayı diye tahmin ediyorum ben. Dünya güzeli aklı başında bir kadın olarak gelecek bence zaman yolcusu. Oden kadına da haysiyetsizlik yapacak sonra aşık olur falan filan. Babasının yanına girer adam olur.Pezevengin önde gideni olarak tasarlanan Oden'in evliyalığa geçiş süreci nasıl oldu daha çok merak etmeye başladım. Haysiyetsiz bir karakter tasarlayıp ama o özünde iyi biri temalı bir iki sahne çizildiği zaman tiksiniyorum genelde. Bu bölüm içinde Oden aynen böyleydi. Şu karakterin WB'nin komutanı olma hikayesi ve yaptığı icraatları bu fb bitmeden görürüz umarım. Oden ile alakalı her şey aradan çıksın bir daha fb falan uğraşmayalım.