Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Issho vs. Sabo

Kim kazanır?

  • Issho

    Kullanılan: 3 100.0%
  • Sabo

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Yenişemezler

    Kullanılan: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    3
Meyveyi kapatma sadece Logialarda olan bir şey. BB meyve kullanıcılarını çekebiliyor kendine kapatım kapatmakla alakası yok yani...

Söyle bir örnek vereyim. Chopper her hangi bir moda girmeden normal haliyle dursa yine çekebilir BB...
İtmek çekmek ne alaka ? 2 yıl önceki bb hadi çeksin sabo,vergo yu.Ağzına vururlar.Demek istediğim,meyve ne güven ama haki de öğren.Amiraller en yüksek yıkıcı meyvenin yanında,haki ve yüksek fiziksel dayanıklık ve saldırıya sahip.Ki bb saldırı yüzdesini fazla alan karakter.Haki ile vuruşlar onu hoplatır(dı)
 
Sabo yeni yediği ateş meyvesi ile hemen 15 dakkada bir amirali indiricek.Sonra diğer amiralleri tekte yakalayıp onlarıda indiricek.Dragon'da 2 saatte Akainu'yu indirip denizcileri köklerini kazıyacaklar.Önüne gelen çoluk çocuğu amiral yapıyorlar.
 
Sabo yeni yediği ateş meyvesi ile hemen 15 dakkada bir amirali indiricek.Sonra diğer amiralleri tekte yakalayıp onlarıda indiricek.Dragon'da 2 saatte Akainu'yu indirip denizcileri köklerini kazıyacaklar.Önüne gelen çoluk çocuğu amiral yapıyorlar.
Dragon, bence devrimcilerin BEYNİ. Rurouni Kenshin serisinde Enishi'nin dahil olduğu bir Shangai mafyası vardı misal, o mafyanın önceki lideri gibi Dragon. Etrafında über güçlü adamlar var ama grubu kendisi yönetiyor. Bu açıdan bakarsak Sabo bence meyvesizken de döver Fujitora'yı. En zayıf amiral olarak görüyorum keza onu.
 
O kadarını hatırlıyorum:D.Günümüzde belirtisi yok dedim sadece :D

Hakinle bir yere kadar gidebilirsin,ama bir yerden sonra tıkanırsın.Ace ShinSekai'ye gittiği zaman o kadar haki bilen adamın yanında haki öğrenmiştir muhakkak

Bence haki eklenir logia'ya.Haki,katı cisimlere eklenebiliyorsa niçin akışkan cisimlerede ekelenemesin ki?Diyelim Akainu kendimi koka ile kapladı.Niçin lav olduğunda o uçsun gitsin?Belki o ürettiği materyala haki eklemek noktasında bir sınır vardır ama ben kesinlikle eklenebileceğini düşünüyorum
Haki ile gitmek ve tıkanmak ? Garp ?

Haki hacım kendimce düşüncem;Kendi ruhunu belirli sürede kullanmak demek.Ruh dan bahsediyoruz.Sen bunu sonsuz üretimi olan lava aktaramazsın.Ruhun sonsuz mu ? değil.Katı cisimlerden de büyük çaplı görmedik ya da ben hatırlamıyorum.Ok,kılıc.Boyut küçük.Bir kral haki yapmak bile kişiyi yorar ki WB yapamadı.B.hali ile cismi kaplarsın vurursun sonra o ruh etkisi ortadan kalkar.Sonuçta anlık bişi.Sabaha kadar kimse b.haki kullanamaz.Bu benim düşüncem tabi.
 
Ahgg haki ile tıkanmak değil,meyve ilw tıkanmak olacaktı o:(

İyide hacım öyle olsaydı,yani belirli bir süre kullanılsaydı Luffy'nin bir yerden sonra hakisinin bitmesi,ve logia'lara vuramaması gerekirdi.Hem Haki'nin çevirisi irade gücü demek.İrade'de biten bir şey değil.İster fazla olur,ister az olur ama insan yaşadığı sürece irade süreklidir.
Ben tüpgazı demedim bitecek bir şey olsun :D Sonuçta ruhu açığa çıkarmak için güç ve enerji lazım.Çok fazla oldu ama WB örneği işte.Sen kılıcı akşam-sabah haki ile kaplı tutamazsın.Ne gücün yeter ne ruhun ne de enerjin.Bu şekil düşün.
 
Garpın ve rayleighin haki seviyesi yüksek ama Garpı ve rayleigh sadece hakiyle o konuma gelmiş gibi konuşuyorsunuz.Birisi 5 gemi büyüklüğünde gülle atıyor,diğeride calm beltten yüze yüze kujaya geliyor.Bu adamlar bunları da mı hakiyle yaptı ? Haki önemli bir artı ama bu adamların bu kadar güçlü olmalarının sebebi kendilerini inanılmaz geliştirmiş olmaları.Hayvani bir fiziksel güce sahipler.Yoksa o seviyeye hiçbir şekilde çıkamazsın.
 
Ace'i meyvesiz yenebilcek güç+en güçlü paramecia+en güçlü logia bu üçü ile karasakal yonkou oldu.
Vergo koramiral üstü degildi Smoker nasıl degilse,sadece güçlü koramirallerdi onlar gibi karagahta kaç tane vardır kulladıkları haki seviyesine bak.Sabo'ya amiral dengi vs. falan demek sadece varsayımdır olasılıgı konumundan dolayı yüksek,ama gösterdigi güçlerin hiçbirisi özel bir şey değil amiral,yonkou demek için çok daha fazlasını göstermeli.
Ace'i meyvesiz yenebilecek güçte olsa yami yami'li iken o kadar zorlanmazdı..
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık