Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957: Zirve

Bölüm çok iyi değil miydi be :D


  • Kullanılan toplam oy
    361
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resmi çeviri çokça şeyi değiştirmiş, Rocks hakkında en güçlü değil en muhteşem demiş mesela, Kaido ve Kocana hakkında ise sürekli dövüşmelerini değil de aralarının hep bozuk olmasını ima etmiş.
 
Kaido'nun da pek atak olduğu söylenemez aslında. 20 yıl önce Wano'ya çökmüş onun dışında dillere destan bir şeyler yapmamış. Marineford Savaşı sırasında Newgate'e ulaşmaya çalışması var bir de.
Eğer ittifaklarını korurlarsa Linlin de Kaido da Newgate'i ödülde geçecek potansiyeli gösteriyor bence. Shanks erken göçmezse bu diyardan Roger'ın ödülüne göz kırpıyor zaten.
Kaido güçleniyor ama. Yani bu adam gizli ya da görünür çok şeye imza attı. Beyazsakal'ın verdiği izlenim aile hayatı yaşadığı ve gerekmedikçe dövüşe girmediğiydi.Böyle adam normal. Kaido'nun astı Jack sığır gibi Dof'un gemisine dalıyor.
Tanrı Vadisi olayında 14 yaşındaymış denildiydi sanki. Yalanlandyısa bu bilgi gözden kaçırmışım.
Öyle bir şey hiç söylenmedi ki yalanlansın. Ayrıca 14 olsa şu an 52 olması gerekiyor 62 değil. Kaido belirsiz yani anlayacağın.
 
spoiler veriyorum.
bu Rocks D. Xebec denilen adam kesin Marshall D. Teach (Kara Sakal) ın babası çıkacak ve geçmişte Garp ve
Roger ın birlikte savaşıp Rocks ı durdurduğu gibi aynısını Luffy ve Coby birlikte savaşıp Kara Sakal ı durduracaklar. yani
Garp+Roger vs Rocks savaşının bir benzerini Luffy+Coby vs Teach olarak görebiliriz. :sapkali:
 
Şu tayfaya bak arkadaş, forumdaki kendi tayfanı oluştur tarzı konulara böyle bir tayfa yazsan millet gelir "S****r git oluru olan bir tayfa kur, böyle tayfa mı olur?" diye seni linç eder, adamlar yapmış.
 
O değilde luffy zaten shanks'i geçecek zaten ki şapkayı geri versin heralde tayfadakilerde shanks'in adamlarını geçecektir.
E zaten bu durumda luffy ve tayfası en güçlü tayfaya sahip olacak bu tayfa karşısında kim durabilirki karasakal ve tayfasının o kadar güçleneceğini sanmıyorum.
Başka birileri son adam olur tayfa shanks ve tayfası ray vs herkes dalar işi bitirir gibi bekliyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık