Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957: Zirve

Bölüm çok iyi değil miydi be :D


  • Kullanılan toplam oy
    361
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaidô'nun en baba tayfada miçoluk yapıp kavgaya girdiği zamanlarda (ki son bölümün flashback resimlerinde öyle görünüyor) Shanks daha doğmamıştı bile. Bence bir jenerasyon farkı var. Hatta Shanks tayfa toplamaya Logue Town'da Roger'ın idamından sonra başlıyor. Yani 24 yıl önce. Kaidô 20 yıl önce Wano'yu işgal etti. Aynı nesil değiller.
 
Bence fazla bile. Adamın sonuçta tek isteği aile. Bir de işte korunması gereken yerleri koruyor. Güçlü ama Kaido ya da Big Mom gibi atak değil.
Kaido'nun da pek atak olduğu söylenemez aslında. 20 yıl önce Wano'ya çökmüş onun dışında dillere destan bir şeyler yapmamış. Marineford Savaşı sırasında Newgate'e ulaşmaya çalışması var bir de.
Eğer ittifaklarını korurlarsa Linlin de Kaido da Newgate'i ödülde geçecek potansiyeli gösteriyor bence. Shanks erken göçmezse bu diyardan Roger'ın ödülüne göz kırpıyor zaten.
 
Intel says they are about to team up kısmı varmış ve Shanksin tayfasina ödül olarak en yüksek ortalamalari demeleri güzel. Wang Zhi diye çevirmiş Viz. Cinli idi sanırım. Çin konsepti nerede işlendi acaba.
 
Bu rocks abi Im'i biliyormuydu acaba ? Dünyanın kralı olmak istemesi ondan mıdır ? Sorular, sorular... :fool:
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık