Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957: Zirve

Bölüm çok iyi değil miydi be :D


  • Kullanılan toplam oy
    361
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teach'in ödülü açıklandıktan sonra diğer yonkouların bu kadar yüksek ödüllü olacaklarını beklemiyordum. Beklentilerim 2.5-3 arasıydı.

Ayrıca Big Mom'ın fiziği gençken taşmış :D
Ona da sinir oldum, fanartlarda karşılaşılan bir tip.Çocukluğunda bile şimdiki haline yakın bi tasarım var. Şahsi fikrim ben açıkcası beğenmedim.
 
Kitaptan ogrendigi konusunda hem fikiriz onda bir sorunum yok bu kitap eline nasil gecti sorusuna eger Rocks ve Teach iliskisi varsa "Rocks" cevabi verilebilir.

Meyve iptali sahsen Yami'yi yami yapan bir ozellik. Dogru meyvenin diger ozelliklerini katmadigim icin biraz indirgemeci bir yaklasimla olaya yaklasmisim,haklisin. Ama Yami yamiyi tam kullanamamasi bile bir dezavantaj olmaz mi?
Neden dezavantaj olsun? Diğer meyvelerde bu özellik yok sonuçta. Bu meyvenin artısı diyebiliriz bence, aynı oranda eksisi de var. Logia olmasına rağmen madde formu yok. Bir yerden almış bir yerden vermiş yani meyve. Ace ile Karasakal karşılaştığında bile gördüğümüz sahnelerde meyvenin en önemli saldırıları, meyve iptali üzerine değildi. Ace olayı kavradıktan sonra uzaktan saldırılarla kapışmaya devam ettiklerini gördük ve genel seyir de muhtemelen böyle devam etti.
Yami Yami için bununla alakalı güzel bir teori vardı. Kum meyvesi nasıl su ile temasa geçince logia özelliği iptal oluyorsa karanlık meyvesinin de ortamda ışık olduğu müddetçe logia özelliği iptal oluyor deniyordu. Karanlık meyvesinin zifiri karanlık bir ortamda tam akıcı logia özelliği göstereceğini savunuyordu ve bunu da serinin devamında göreceğimizi söylüyordu.
Teori bana mantıklı gelmişti. Luffy vs Teach'in böyle bir şey olacağı kafamda canlanıyor mesela. Üst düzey bir gözlem, silahlanma, fatihin hakisi ve tabi ki meyve kullanımı. Her şeyin dahil olduğu, her şeyin sonuna denk kullanıldığı bir dövüş, Aang vs Ozai gibi. Tabi mangada nasıl çizilir böyle bir şey bilemem, o da Oda'nın bileceği iş, adam belki 10 yıldır tasarlıyordur bu dövüşü.
 
Roger-Luffy
Xebec-Teach

Dı dıp tıss..


Bu tarz hikayelerde hep şöyle olur. Tanrılar vadisinde kutsal ejderler insan kurban ediyor veya öyle bir ayin, tören yapıyor. Rox dediğimiz arkadaş bu kutsal tanrılardan hükümetten nefret eden kaosu seven bir tiptir. O adaya gelir ve kutsal ejderlere saldırır. Amacı hükümeti devirmek, kutsal ejderleri yok etmek gibi görünsede kral olmak ister ve her yerde bunu açık açık söylemekten çekinmez. Orada bir katliam yapacakken Garp denizci olduğu için oraya gelir ve müdahale etmek zorunda kalır. Roger'da şan ve ün için oradadır. Mecburen bu ikisi Kayalar Korsanlarına karşı savaşır ve kazanır. Garp orada kutsal ejderlerin yaptıklarını gördükten sonra onları hiç kurtarmamayı diler ve onların emir eri olmamak için amiral olmak istemez bu konulardan da hiç bahsetmez. Roger denizlerin en güçlü korsanını yenmiş ve kendi ününe ün katmıştır. Ama Roger orada gördükleri yüzünden kutsal ejderlere nefret duyar. Yeni dünyayı fethetmeye gizli tarihi öğrenmeye başlar ve bu serüvenin sonunda KK olur. Bir sebepten bu macerayı sonlandıramaz ve sonrası bizim hikayenin başladığı yer zaten.
Şimdiki zamana gelirsek BB'de aynı şekilde kutsal ejderlerden, denizcilerden, hükümetten hoşlanmıyor her korsan gibi ama bir kaç sayı önce onunda ağzından o tahta oturmayı istediğini duyduk. Karasakal kral olursa eğer dünyada hiçbirşey değişmeyecek, bu sefer BB Korsanları kutsal ejder olacak. Kayalar korsanları zamanı hakkında çok az bilgimiz var Kral olmaya hükümeti devirmeye ne kadar yaklaştı Rox belli değil ama Karasakal antik silahı alıp bunu büyük ölçüde başaracak gibi duruyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık