Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957: Zirve

Bölüm çok iyi değil miydi be :D


  • Kullanılan toplam oy
    361
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rocks bizim tayfa gibi değilmiş zaten. Liderlerini aşağı alınca arada bir iki gizemli konuşma yapılıp dağılmışlardir. Shanks reisin tayfa dengeli ise en az iki adamı +3m falan çıkar herhalde. Bir de 6 yıldır yonkou reis normal az olması ödülün. Bi 10 seneye geçer hepsini :D
Tam aksine normal değil hele Wb , Kaido ve Bm gibi yılların korsanlarıyla arasındaki fark 1 milyardan azken... daha 6 yıllıkmış birde yaşı da 39 falan hem diğerlerine göre daha barışçıl...
 
Smoker ve Jaiminbox Xebec dünyanın kralı olöak istiyor diye çevrilmiş. Stream ise Korsanlar kralı demiş. Dağ kadar fark var arada, dağğğ.

Çok ucu açık anlatımlar var.
Sekai no Ou deniyormuş, yani dünyanın kralı doğrusu.

Bu akşam 23.00te çıkar bölüm. Ben geçen bir bölüm okuyacakken oradaki saatten tam 1 dk önce yeniledim bölüm yoktu, gene yenilediğimde bölüm gelmişti. Oradaki saatin bize uyuyor olması lazım.
Ben her ayın 20'si civarı saat 18'de heyecanla beklediğim Boruto'yu okuyorum. Yani orada yazan saat bize uyuyor, haklısın.
 
Karasakal, Rocks D. Xebec'in intikamını Roger'den almış oldu Ace'nin ölümüne sebep oldu. Sırada Garp'dan intikam almaya geldi Luffy'yi de öldürürse Garp'dan intikam almış olacak. Bu açıdan düşünen olduysa görmedim yazdığını, aklıma geldi yazayım dedim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 31)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık