Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 956: Büyük Haberler

Bölüm Nasıldı?

  • Bölüm gibi bölüm.

    Kullanılan: 209 76.3%
  • Sıradan çinko karbon pil gibi bölüm.

    Kullanılan: 43 15.7%
  • Beklemeye değmeyecek bölüm.

    Kullanılan: 22 8.0%

  • Kullanılan toplam oy
    274
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MuzluYulafEzmesi

Perona ve Zoro'yu iyi bir çift gibi bulan tek insan ben olamam ya Mihawk olmaz , olmamalı :(
 
Mihawk vista ve diamondo'yu kendi tayfasına eklicek boşuna oda mf de bu üc karakteri yan yana getirmedi. (At fava Bekle.) :D
 

MuzluYulafEzmesi

Ben o kadını yerde yenilmiş, bitmiş görmeyi hayal edemiyorum. Bunu kadınlarımıza yaşatmasın Oda.
Kadına şiddete hayır. :D
Bunu da yaparsa Oda'yı kadın düşmanı ilan edeceğim cidden . 2-3 kadın var güçlü olduğuna inandığım zaten 1 tanesi daha güçsüz çıkarsa yeter yahu .
 
X Drake'e Fury rolü mü biçtin sen. Adamın bu durumda vasıfı çok büyük sıçrama yapar. Çok da güzel olur beğendim bu fikri. Sword da çok güzel örgüt ismi valla.
Ortalama bir koramiralden güçlü olduğu pek çok kişinin beklentisi zaten, çocukluğundan itibaren muhtemelen denizciler tarafından yetiştirilmiş birinin de böyle kritik bir pozisyona getirilmesi de akla yatıyor hani.

Edit: Fact check yapınca patladı mantık, bu Drake, Law'a göre büyükmüş, o olay gerçekleştiğinde çocuk yaşta değilmiş. Babasının da bir hain olduğu düşünülünce karşı argüman olarak da kullanılabilir pekala.
 
Son düzenleme:
İkidir yüksek tempolu güzel sayılar çıkıyor. Denizcilerin Hükumet'ten ayrı bir gündeme sahip olmasını ve bu iki yapının birbirlerinden habersiz işler çevirmelerini beğendim. Bu sayede Wano'da (ve Onigashima'da) yaşanabilecek ortaklıklar ve ayrışmalar daha fazla parametre kazanmış oldu. Sword ismi de Marvel'daki SHIELD yapılanmasına paralel bir tercih gibi geldi, hoş Marvel'da zaten Sword dahil her türlü türevini yaptılar bunun; Spear olsun, Hammer olsun. X Drake'in gereksiz yere göz bandı kullanmasından anlamak lazımdı. Eğer Law'u serbest bırakan gerçekten de Drake ise, Denizcilerin Ninja-Pirate-Mink-Samurai Alliance'ın yanında olacağı, Hükumet'in ise Shogun otoritesinin yanında olacağı ilginç bir ayrışma görebiliriz.

Şu anda cevabını merak ettiğim bir soru da Sword'un kime direkt olarak rapor veriyor olduğu. Zamanında Rosinante'nin dahil olduğu program da Sword ise ve bu işin başında hala Sengoku varsa ve sayının ilk sayfalarında Garp'ın Neptune'e bahsedecek olduğu olay da yine Kaido ve Big Mom ortaklığı ise, yani Sakazuki'ye gitmeden önce Sengoku ve Garp'ın filtresinden geçen bir ağ söz konusu ise bu iş tahmin ettiğimizden daha ilginç senaryolara gebe olabilir. Aksi takdirde direkt Sakazuki'ye rapor veren bir organizasyonda Koby'nin yer alması çok aklıma yatmıyor. Hak ettiği rütbelere yükselmesinin önünü tıkamıyor olsa dahi Sakazuki'nin Koby'yi bu kadar yakınında tutmak isteyeceğini zannetmiyorum.

Koby ile Hancock karşılaşması için de hemen aklımdan bir fanfiction yazdım, gerçekleşmesi çok düşük olasılık tabii :D. Luffy'nin hala tutsak olduğunu zanneden Koby, bu bilgiyi Hancock karşısında ağzından kaçırır ve Hancock, Luffy'yi kurtarmak için Wano'ya gitmek ister. Bu sırada X Drake, Sword organizasyonundakilerden Wano'ya destek isteyince hep beraber Amazon Lily'den Wano'ya yola çıkarlar. Eğer Oda'nın Hasır Şapka müttefiklerini büyük bir savaş için Wano'da toplama niyeti varsa böyle bir senaryo da güzel olurdu be, neyse.
Güzel yorum olmuş. Bakış açınızı ve üslubunuzu çok beğendim. Daha sık yazsanız keşke.
 
Bunu da yaparsa Oda'yı kadın düşmanı ilan edeceğim cidden . 2-3 kadın var güçlü olduğuna inandığım zaten 1 tanesi daha güçsüz çıkarsa yeter yahu .
Zaten az düşman değil. Mesela Sabo Barto'yu değil Rebecca'yı kurtarıyor. Beni de kurtar diyince sen erkeksin diyor. Big Mom ne Tsuru ne Hancock ne? Rebecca zayıf olduğu için mi zayıf yoksa kadın olduğu için mi? :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık