Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 954: Bir Ejderhanın Kanatlarında

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    190
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoronun kılıcı vermesine okeyim ben aslında. Vermek için de vermemek için de ortada sebepler var. Zoro ne tercih yaparsa yapsın haklı bir sebebi olacaktı zaten.

Law çok temiz kesmiş Hawkinsi. Sucuk gibi doğramış valla. Hemde yaralı haldeydi Law. Gene de tokat şov olmuş. Ellerini bile kesmiş herifin kjshdkfjs

Hawkinse de hak verdim adamın şansı 0 yahu napsın şimdi?

3. eleman Drake idir. En başından beri herif bir plan uğruna geldi buraya. Gidem de Kaidoya katılam diyebir master planı olamaz.

Luffynin çelik yumruklamasına verilen tepkilere güldüm baya. Nerden bulmuşlar lan o çelik kütlesini? skfhsklhdf

King bu bölüm şekil çıkmış he.

Bu 2 hayvan neyin 1. yılını kutluyor acaba ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Beklediğim bir şeydi bu ittifak. Bu kadar nova boşa mı birikti buraya yancı olmaya mı yonkouya? Marco falan da gelirse yeter bunlar.
 
Bölüm gayet güzel bir bölümdü. Herkes zaten bir ittifak bekliyordu pek kimse şaşırmadı bu duruma kanımca. Bizim tayfa bu saatten sonra ne yapabilir işte asıl mesele bu. Denjiro halen ortalıkta yok.

Law o hapisten çıkarken bir gölge var muhtemelen X-Drake olması lazım. Hawkins'in de içinde bulunduğu bir ittifak söz konusu gibi, yoksa öldürürdü Hawkins'i. İki tarafta şu an için ittifak arayışındalar. İyi olan kazansın :good:
 
Ryuma dövüşü için Zoro hiç yaşanmamış gibi davranalim demişti. Gücü kısılmış Ryumadan aldığı ganimeti vermiş oldu. Keşke vermeseydi. Wado dışı pek takmiyorum gerçi


5 gün kalmış. Onigashima Arc baslayacak. Denjiro kesin Kyoshiro. 50 bölüm sonra yeni arkaplan yazmaz.

Hiyoriyi salma, Zoronun başkente peşinden gitmeme, Yasunun idam olaylarını düzenleme, mesajın bir şekil yayılmasını sağlama. Mevzu belli. Hiyorinin Komurasaki olayı gibi belli.
Kyoshiro, Denjiro ise bunu bilmesi en yakın kişi Hiyori. İşe bakın ki toplantıda Hiyori yok. Bana kalırsa da kesin demiyorum ama en büyük aday Kyoshiro...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık