Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 954: Bir Ejderhanın Kanatlarında

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    190
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konuda katılıyorum. Ben de kızdım hatta. Biraz daha zamana yayarak işleyebilirdi. Birden karar değiştirmiş gibi oldu böyle.
En azından hemen verme nedenini açıklasaydı misal
Zoro :son savaştan önce güce ihtiyacımız var dese
Oda bize iki kelimeyi fazla görüyor sonra da millet galeyana geliyor agshshs

Hazan Suyu olayının tartışmaya açılması bile gereksizdi bana göre. Çünkü Kin'emon olayından sonra o kılıcın Wano'ya geri dönebilmesi için özellikle Zoro'nun eline geçirildiği anlaşılmıştı. Kar Akışı'nı yok olması ve tam ihtiyacı olduğu anda Zoro'nun karşısına bu kılıcın çıkması tesadüf değildi.
Ama işte ilk okuyunca insan zoro bunun nasıl yaparsın diye de düşünmüyor değil uzun süreli takipçi olmayınca akla gelen ilk zoroya bunun yakışmadığı oluyor.
 
Hazan suyunu vermemek asıl zoroya yakışmazdı. Zoro verdi. Bundan sonra Zoronun ryumanın soyundan olduğu ortaya çıkınca kılıcın varisi olan zoroya wano kılıcı geri almak istersen al diyerek nezaket gösterecek. Bu sefer de Zoro atası rahat uyusun diye kendisi almak istemeyecek. Japonlarsa bu nezaket vardır. Örneğini yaşayacağız.
 
"Like giving wings to a dragon"

"Bir ejderhanın kanatlarında" şeklinde çevrilmesine anlam veremedim. Bilmediğim veya anlamadığım bir şey mi var diye sormak istedim.
Ejderhalar zaten uçan varlıklar oldukları için Bir Ejderhaya Kanat Vermek Gibi şeklinde bir çeviri yapmak bana saçma geldi, o yüzden bu şekilde çevirdim. Ki benim yaptığım çevirinin orijinal halinde de Like the Wings on a Dragon olarak geçiyordu başlık.
 
Fena bir bölüm değildi aslında. Dönüşte bir Dünya'yı gösterse fena olmaz aslında. Malum zaten Kaido ve Big Mom'u dinliyordu denizciler. Bu ittifakın haberini almış olma ihtimalleri yüksek. Bu tarz bir durum için nasıl bir karar alacaklarını görmek güzel olurdu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık