Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 953: Buralarda Bir Tilki Yaşardı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    168
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kawamatsu kılıçların ruhu kılıç ustasına güç katar dediya zoro dövüşlerinde 3 kılıç 1 kendisi 4 v 1 atıyor erkekliğe yakışmayan bir durum zoro güçlensin diye kılıçlara bok atmayın güçsüz zoroya atın Kılıçların Suçu Ne
 
Zoro'nun kılıçları seri boyunca değişti, Wado hariç... Zoro'nun o kılıcı bırakması karakterin temellerine ters. Kuina'ya o kadar ünlü olacağım ki adım cennete ulaşacak dedi ama biliyoruz ki bu adam ateist oldu. Şu an Kuina'ya anca onun kılıcıyla zafer kazanarak bunu kanıtlayabilir. Aralarında tek bu bağ kaldı: Birbirlerine verdikleri sözün nişanesi. Hani bu tüm değerlerin bir nesneye bağlanması anlamına gelmiyor.
Ayrıca Kuina'nın mezarı neden Wano'da olsun, kız East Blue'da öldü ve Wano kapalı bir ülke. Babası mezarı oraya götürmekle mi uğraşacak? Anladığımız kadarıyla hep dojoda kaldı.
Kısacası ben amacına ulaşana kadar kılıcın Zoro'da kalacağına inanıyorum. Amacına ulaşır sonra mezara bırakır bak sözümü tuttum diye o ayrı mesele.
 
Wado kırılsa bile zoro o kılıcı bırakması ihitmal dahilinde bile olamaz.
Gerekirse bant ile sarıp paşa paşa kullanacak.
 
Soru basit. Wado gidecek yerine en iyi 12den lanetli shodai kitetsu gelecek. Kim kabul eder? Valla ben koşarak atlarım.

Bakın şimdi, Zoronun ateşli kılıç istemesi var. Enma buna uygun. Zoronun karakterine uygun. Zoro için şeytan canavar aura falan deniyor kitetsu karakterine uygun. Ulan wadonun anısından başka nesi Zoro ile ilgili? Bir tek dayanıklı olduğu için Zoro gibi dayanıklı deriz. Zoro dayanıklılık iradesini o kılıçtan alıyor mu diyeceğiz?
Zoro fanları Zoro'yu elindeki kılıcın gücünden dolayı mı seviyor? Ne anlamı kaldı?

Zoro seri sonunda 12 Supreme'den Shodai'yi, 21 Greatest'ten Wado Ichimonji'yi, üstüne de Enma'yı alarak bitirir. Olması gereken de bu.
 
Feda edilmesi gerektigi yerde feda etmeyecek ve kaybedecek ve ondan sonra da "Luffy ben kaybetmeyecegim" sozunu hice sayacak? Zoro sozunu ne ara tutmaz oldu?
Feda edilmesi gereken bir duruma düşmez Zoro. Düşerse sahiden o kadarlık adammış olur.
O duruma düştükten sonra zaten ondan dünyanın en iyi kılıç ustası falan olmaz.
 
Bana gore Zoro'nun amaci=Luffy'nin sapkasi.
He farkli goruslerinde dogrulugu olabilir ama benim kafamdaki Zoro boyle.
Hayır yani Luffy Shanks'e verdiği sözünü tutamadan şapkasının başına bir şey gelse ne kadar üzülür değil mi? Aynısı Zoro ve Kuina'nın kılıcı için de geçerli. Sonuçta ikisi de bu iki eşyanın başına bir şey gelse bile yollarına devam edip hayallerinin peşinden koşacak. Fakat değer verdikleri kişilerden yadigar olan bu eşyaları yolun sonuna kadar yanlarında bulundurmak için ellerinden geleni yapacaklardır. Öyle güç için falan bırakabileceği bir şey değil o kılıç. Zaten her kılıç kara kılıç statüsüne ulaşabiliyormuş. Üstüne bu sayı da önceki kullanıcının ruhunun savaşta güç verdiğini falan söyleyerek iyice yolunu yaptı mangaka. Wado'ya kolay kolay bir şey olmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık