Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demişken burada da oda bahsi geçmiş. :hhh:
Ama o ilk attığım sahnelerde, Luffy ile Viola değişirken, Rebeccayı ve en son Luffy'i alırken oda açtığına dair hiç bir şey yok. Bu şunu gösterir herhalde. O anda Luffy'i Doffy karşısına atarken açık bırakmış. O sahneler şaibeli :D

Kaido'nun ölememe sebebinin buna bağlanmasını çok isterim. "Açıklanan bir güç kullanılır." yorumunu bu şekilde daha rahat ekarte edebilirim. O güç açıklandı, çünkü ucu Kaido'ya bağlanacaktı. Onun ölümsüzlüğünü anlatan bir şey olmalıydı. O da bu güç işte diye. :D

Enerji olayını çözmüş olmasını bekliyorum. :oleyo:Yani umarım Oda, yan karakterleri görür de az bir şey power katar. :D Kılıcının lanetinden bir şey çıkmasını da çok isterim. Ama Oda sbs de "It has no rank. " demişti. Kılıcın rütbesi yok diye çeviriyor. Ne kadar doğru çeviriyse. O yüzden kılıçtan bir şey katar mı emin olamıyorum. :oops:
Neyse en azından dövüşün sonundaki sahnede oda açtığına dair herhangi bir iz yok.:D

Belki Kaido'nun ölümsüzlüğünü yine ancak başka bir Ope Ope kullanıcısı ortadan kaldırır. Tabi ki de hayatına karşılık...:)

Diğerlerinin canı can da Law'ınki patlıcan mı ya.:D Adam boşuna mı taşıyor lanetli kılıcı o kadar. Hatta şu an seride bildiğimiz belki de en uzun süre lanetli kılıç taşıyan kişi. Bence çıkması lazım.
 
Neyse en azından dövüşün sonundaki sahnede oda açtığına dair herhangi bir iz yok.:D

Belki Kaido'nun ölümsüzlüğünü yine ancak başka bir Ope Ope kullanıcısı ortadan kaldırır. Tabi ki de hayatına karşılık...:)

Diğerlerinin canı can da Law'ınki patlıcan mı ya.:D Adam boşuna mı taşıyor lanetli kılıcı o kadar. Hatta şu an seride bildiğimiz belki de en uzun süre lanetli kılıç taşıyan kişi. Bence çıkması lazım.
Deme şöyle. Harcar diye korkuyorum zaten. :hhh:
Orada ki muhtemel sahne.
Luffy: Law bunu yapmana gerek yok, Kaido'yu öldürmesekte olur. 2.80 yere devirelim yeter.
Law: Peki. :hhh:

Kikoku, Cavendish ve Zoro ile beraber konuşulan bir kılıç. Cavendish'i gördük, Hakuba. Zoro, Asura. Ama Kikoku?? Demon Cry/Scream diye biliniyor da umarım olur. :rolleyes::rolleyes:
 
Hala Dof'un Gama Knife sonrası hali konuşuluyor yahu :D Mangaka ikisinin de tam gücünde olmadığını söyletti bilerek. Aşağı yukarı aynı yüzdeyle başladılar. Diyelim ki % 65. Dof G4'e karşılık veremeyecek bir karakter. %100'ünde de olsa öyle. Tam gücünde olsaydı bir ihtimal G4'e karşı başabaş dövüşebilirdi dedirtecek bir sahne yok. Çünkü fazlasıyla ezildi. Bakınız Kata onca saat dövüşün ardından Snakeman'le başabaş dövüştü hatta az biraz üstün geldi. Dof'tan Kata performansı beklemiyoruz tabi ama G4 Dof'u aşan bir güç. Geçiniz. Kendisi uyanış, 3 tip haki ve meyve kontrolüyle donanımlı bir karakter. Ancak üç tip haki olsa da gözlem ve silahlanması vasat. H. Haki, karakterin yapısı ve geçmişi bakımından kendisine yakışıyor. Meyve yeteneğinde usta evet ama Croco da ustaydı :D Taş çatlasa YK3 gücünde olan birinden bahsediyoruz. Kontrol yeteneğiyle gafil avlamadığı sürece YK3 falan alamaz.
 
Son düzenleme:

Üye silindi 1004

Hala Dof'un Gama Knife sonrası hali konuşuluyor yahu :D Mangaka ikisinin de tam gücünde olduğunu söyletti bilerek. Aşağı yukarı aynı yüzdeyle başladılar. Diyelim ki % 65. Dof G4'e karşılık veremeyecek bir karakter. %100'ünde de olsa öyle. Tam gücünde olsaydı bir ihtimal G4'e karşı başabaş dövüşebilirdi dedirtecek bir sahne yok. Çünkü fazlasıyla ezildi. Bakınız Kata onca saat dövüşün ardından Snakeman'le başabaş dövüştü hatta az biraz üstün geldi. Dof'tan Kata performansı beklemiyoruz tabi ama G4 Dof'u aşan bir güç. Geçiniz. Taş çatlasa YK3 gücünde olan birinden bahsediyoruz. Kontrol yeteneğiyle gafil avlamadığı sürece YK3 falan alamaz.
Dof’tan Kata performansı bekleyen hayalcidir zaten. Kata g4 seviyesi bir teknik kullanmadan sıradan hareketleriyle Dof’u gömer zaten.
 
Dof’tan Kata performansı bekleyen hayalcidir zaten. Kata g4 seviyesi bir teknik kullanmadan sıradan hareketleriyle Dof’u gömer zaten.
Kata performansı beklenmiyor farkındayım. Onu söylemekteki anafikir, G4'e karşılık veremeyen bir karakterin dövüş öncesi handikapı üzerinde bu kadar çok durmanın manasız olduğu. Kapasitesi YK3'ten öte olmayan bir karakter kendisi. Gama knife az etkilemiş çok etkilemiş ne önemi var. Yine ezilecekti. Onun dışında, Luffy'nin kucakta taşınması tamamen dramatik efekt ve klasik ilk Gear kullanımında gözümüze sokulan "bak bu çok büyük güç katıyor ama yan etkisi var" muhabbeti. İşte Luffy vs Dof üzerine kayda değer herşeyden iki mesajda bahsettim, bitti gitti.
 
Snakeman sadece daha hızlı bir form aynı vuruş gücüne sahip değil.Boundman ile başabaş dövüşsün bakalım Kata kastettiğiniz şekilde.Dövüşebiliyor mu bakalım.En son ben mangada gördüğümde uçarken kafasını yere değdirmemeye çalışıyordu siz ne gördünüz bilemiyorum.Snakeman gibi tekmeyle durdurabileceği birşey değildi.Şu ana kadar boundman vuruşlarının vurup da uçurmadığı bir korsan olarak sadece iki imparatoru gördük.Başka bir korsan çıkmadı.Ha amiraller çıkabilirdi belki ama onlarla da dövüştürmedi.Kıyaslarken bunlara dikkat edin.Bu saatten sonra da amiraller bile o vuruşlara karşı koyamayacak muhtemelen.Çünkü akış hakisi öğrendi o forma birde onu ekleyecek.Çıta çok yükseldi yani.Bu saatten sonra Luffy ile bir amirali amiralin gücünü göstermek için değil Luffy’nin gücünü göstermek için dövüştürür amirali döverkene.
 
Ya bu tartışma anlamsız. Kata, Dof'a tek atar diyorduk mevzu nerelere geldi. Mochiyi yedimi Dof birden kendini D.'ye dönüşmüş bulur. Senin Mochi diye aşağıladın güç Luffy'dan kan aldı kan.

Luffy bile kadar dayanamaz Dof çok iddialıyım. Luffy'nin yediğinin yarısı yeter Dof'a. Kalkamaz bir daha yerinden. Kata bu Kata.
Birinden kan almak onu çeşitli mi yapıyor? Ne alakası var yahu? Konudan alakasız şekilde kendin çalıp kendin oynuyorsun.
 
Bu sabah çılgın bir farkediş yaşadım.
Kılıç ustalarından bahsederken en güçlü kadın kılıç ustasını hiç konuşmuyormuşuz.

Shanks'ın kılıç ustası olduğu evrende Bigmom da kılıç ustadır.
Ve bu da demektir ki Mihawk, Bigmom"dan da güçlü. :oleyo2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık