Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cracker'ın ana bedeni dayanıksız ama G4 altı bir şeyle dokunamıyorsun ana bedenine, klonları o kadar dayanıklı.
Ondan bahsediyorum hocam adamın zayıflığı dövüş stilini bile etkilemiş.Kendisi övüyor zaten bisküvi askerlerinin sertliğini.Jack'de gördüğümüz kadarıyla baya hantal,gözlemden yoksun bir herif.Tüm konularda ortalama üstü olanlar sağ kol zaten.
 
Öyle bir şey olursa gücüyle yine övünmem, Kraker dövüşü bu serideki en saçma olaylardan biridir.
Eğer ekip Teachlerle savaşacak ise Elbafa değil de o zaman Zoro alabilir Kingi. Shiryu ile denk olarak çıkarlar.

Zoro şimdiden sağ kol olursa + Elbaf arc. Zaten Teachleri gececekler o durumda :/
 
Valla bilmiyorum shichibukai ile ilgili normal olmayan şeyler var .Pedro böyle bir laf ediyor eskiden moria gibi yonkolarla dövüştü gibi açıklamalar var.Mangaka adamları tam güç yansıtmıyor yansıtmış olsa bize gösterilen crocoya göre savaştakiler adama bu kadar itibar göstermezdi.Yonko ödül konusuna gelince.En az 50 milyon etkiliyor tamago bunun kanıtı doğru.Koca ana tayfasında olmak ödülleri böyle etkilemiş.Tamago yenildi mi bu arada net olarak tam anlamadım ben ikisinin denk gitmesine bakıp 50 milyon fazla almış diyorum.
Ben kendi başlarına kaptan olsalar alacakları ödülleri sıralayayım. Perospero'nun 700 milyon olması ilk oğul olmasındanda kaynaklanıyor, ama yinede epey güçlü adam aslında. Snack'ten güçlüdür muhtemelen.

Olası Yonkou adamı olmadan Kaptan olarak alacakları ödüller bana göre şunlar ( Daha detaylı yazacak olursam )

Perospero : 500 milyon
Snack : 450 milyon
Oven : 400 milyon
Tamago : 300 milyon
Pekoms : 200-230 milyon ( Bu adam bana göre low )

Jinbe ise schilikten yeni ayrıldı ve 400'den sonra zor artması gibi etkenlerden dolayı düşük olabilir biraz. Yinede ödülü makul gibi görünüyor. Snack level birisi muhtemelen Jinbei, yonkou komutanı değil sende abarttın. Pedro, 1 milyarlık adam gibi anlatmadı onu ya o kadarda abartma bence. Jinbe'nin kendisi diyor Katakuri'ye '' Ödülü 1 milyar! Çok güçlü! '' diye. Jinbe'nin kendisi kabul etmiş milyarlık adamı, kendisi o ligin adamı değil.

Edit : Ayrıca Pedro bariz güçlü Tamago'dan. Herifi kesti kesti durdu habire, daha kaç kere kesmesi gerektiki, bariz güçlüydü Tamago'dan o arkadaş. Perospero gibi adamdan kol aldı sonuçta fırsatı yakalayınca.
 
Bb magu magu'yu aldı diyelim. Ace'in intikamı ne olacak ? Buna bağlantılı olarak filo amirali kim olacak ? Kuzan zaten olamaz. Kizaru, Ace'in intikamı arkasındaki isim değil. Fuji hükumete tamamen ters bir düşüncede olduğu için onu zaten filo amirali yapmazlar. Ryokugyu'nun da ne olduğu belli değil o ayrı, gevşeklik paçalarından akıyor o ayrı :) Kısacası senin dediğinin olması hikâyesel ve kurgusal olarak mümkün değildi. Mangaka da mümkün olmayan bu olayı Bb'nin risk almama huyuyla birleştirip çok güzel işledi. Mis gibi. Bunun altında farklı sebepler aramaya gerek yok.

Ben denizcilerin sağlıklı bir yonkou kaptanını ve gücü kıaıylanmayan komutanları rahat rahat karşılayacağını zannetmiyorum. Yine yenerler ama 2-3 amiral mefta olur. İşte göze alınmayacak asıl risk budur.

Akainu ve lav örneğinin temsili Ph zaten. Meyve olarak lavı nötrleyecek buz, su, kum, toprak gibi güçlerin varsa ya da silahlanma konusunda arşa çıkmışsan ya da uçabiliyorsan Akainu'yla dövüşebilirsin. Nitekim Marco da uçabiliyorsan zaten. O yüzden o kısımda da sıkıntı yok :) Ben uyanışlı Marco karşısında sadece 1-2 amirale şans veririm. O amiraller de hareket kabiliyetini kısıtlayabilme ihtimaliyle Fujitora ve yeteneğinin ne olduğunu bilmediğimiz Ryokugyu'dur. Diğerlerinin kazanması mümkün değildir benim gözümde. He Marco uyanış açmazsa bu sayı 3'e çıkar belki.
Tekrar eski filo amirali başa geçer. Sengoku böyle bir durumda sorumluluktan kaçacak bir tip değil. Ace intikamı seride o kadar yer kaplamıyor bence. Özellikle bir devrimci için kardeşinin intikamından çok daha önemli konular var. Oda bir şekilde senaryoyu oturturdu. Capon dostumuza güveniyorum bu konuda.
Mf'de alayının gücü kısıldı yalnız. Denizciler ve Yonkoular arasındaki güç dengesini farklı yorumluyoruz sanırım.
Akainu ile dövüşmek başka onu yenebilmek çok başka şeyler yalnız. Lav uyanışı ve top tier haki kullanımı ile Saka çok sakat bir rakip. Öyle uçarak, kaçarak, üstüne kum püskürterek durdurabileceğin biri değil bence. Bunu en net Kuzan ile olan dövüşlerinin sonucuna bakarak görebilirsin. Saydığın bütün özelliklere en üst seviyede sahip bir adam Kuzan. Anti, uçabilme, üstün bir meyve kullanımı, üstün bir haki kullanımı, savaş tecrübesi vs uzar gider liste. Ama o bile uzuv bırakmadan çıkamamış o adadan.
Marco iyidir, hoştur. Belki de Yonkoular ile dövüşmeye en müsait sağ kol. Ama o kadar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık