Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam beni yenen olmadıgı için böyle gören yok diyordu. Yaptığın çıkarım adamın deyişi ile ters.:)
O zamana kadar Luffy seviyesinde birisiyle bile kapıştığını sanmıyorum kendisinin ben. Yendiyse çok güçlü kişileri değil, kendisini göremiyecek seviyede birilerini yenmiş.

Adamın seviyesi yüksek zaten ona birşey demiyorum ben, ama çokta abartıldığı gibi değil. Luffy karnıyla yuvarladı taa nereye yahu.
 
O zamana kadar Luffy seviyesinde birisiyle bile kapıştığını sanmıyorum kendisinin ben. Yendiyse çok güçlü kişileri değil, kendisini göremiyecek seviyede birilerini yenmiş.

Adamın seviyesi yüksek zaten ona birşey demiyorum ben, ama çokta abartıldığı gibi değil. Luffy karnıyla yuvarladı taa nereye yahu.
Nami'nin zekası olmasa halen bisküvi korsanlarini tokatlamaya devam edecekti. Yanlız o formda Cracker'ın sıkışması hakinin verdiği basınç yüzunden normal ama 10gündur ayağa kalkamaması dayanıklılık konusunda onun vücüdunu paslandırmış olmalı.
 
Sağ kol değil ama Kata seviyesi? Ne kıvrandın yav. :/
Sağ kolların amiraller gibi birbirine denk güçlere olduklarına dair bir bilgi/sahne/ima var mı ? Yok. O zaman sağ kol seviyesi diye bir şey yoktur. Bu bizim türettiğimiz güç seviyelerinden biri sadece. Aksi halde Zoro'nun karşılaşacağı Shiryu ile Shanks'la karşılaştırılabilir bir gücü var denilen Beckmann ile Kata'yı aynı kefeye koymamız lazım ki bu mümkün değildir cınımmm :)

BB'nin risk olayı konusunda anlaşamayacağız senle sanırım. Magu Magu için 2-3 adam çok rahat feda edilir. Hem de bahsettiğin güç dengesi ile 2 adam kaybedilmeden alınabiliyor olması gerekir ama kaçıp gitti BB:D
Shanks olayını mangaka kendi gibi kullandı orada. Deus ex Machine dediğimiz şey oldu. O savaşın bir şekilde bitmesi gerekiyordu ve bunu Shanks ile yaptı. Yoksa denizcilerin öyle aman aman bir kaybı yok çöp askerler dışında. Bir tane daha Yonkouyla da rahat dövüşebilecek durumdaydılar.
İki aylık süreçte yapacakları bir şeyler muhakkak olur. Bu yüzden daha da güçleneceklerini düşünüyorum yada Oda yoktan var edip koymaz Raftael'de önümüze bu adamları. Ha diyeceksin WB'nin tümenlerini avladılar ama kaçı beş para eder ki o tümenlerin. Öyle yaptım olduya getirmez Oda BB tayfasını. Altını doldura doldura Raftael'e kadar taşıyacaktır diye tahmin ediyorum.
İşlenme olarak güçten bahsetmiştim. Amiraller MFde kısmen gösterilmiş olsa bile o zaman ki seri dinamikleri ile şimdinin uzaktan yakından alakası çok yok. Ki elleri cepte savaş alanında dolanıp durdular. Bir Saka istisna. Ona da meyve uyanışı yaptırmadı Oda. Zaten yapmış olsa o alanda hayatta kalacak çok az adam olurdu:a:
Amirallerin meyve uyanışı konusunda yanlış anlaşıldım sanırım. Saka'nın etrafı lavlara boğduğunu düşün demek istemiştim. Bırak yürümeyi alandaki sıcaklık yüzünden doğru düzgün hareket kabiliyeti bile kalmıyor Saka dışında tabi:D Yoksa Anka(Simurg) meyvesinin uyanışının alt metni çok daha kalabalık ve ilgi çekici. O konuda haklısın.
Bb magu magu'yu aldı diyelim. Ace'in intikamı ne olacak ? Buna bağlantılı olarak filo amirali kim olacak ? Kuzan zaten olamaz. Kizaru, Ace'in intikamı arkasındaki isim değil. Fuji hükumete tamamen ters bir düşüncede olduğu için onu zaten filo amirali yapmazlar. Ryokugyu'nun da ne olduğu belli değil o ayrı, gevşeklik paçalarından akıyor o ayrı :) Kısacası senin dediğinin olması hikâyesel ve kurgusal olarak mümkün değildi. Mangaka da mümkün olmayan bu olayı Bb'nin risk almama huyuyla birleştirip çok güzel işledi. Mis gibi. Bunun altında farklı sebepler aramaya gerek yok.

Ben denizcilerin sağlıklı bir yonkou kaptanını ve gücü kıaıylanmayan komutanları rahat rahat karşılayacağını zannetmiyorum. Yine yenerler ama 2-3 amiral mefta olur. İşte göze alınmayacak asıl risk budur.

Akainu ve lav örneğinin temsili Ph zaten. Meyve olarak lavı nötrleyecek buz, su, kum, toprak gibi güçlerin varsa ya da silahlanma konusunda arşa çıkmışsan ya da uçabiliyorsan Akainu'yla dövüşebilirsin. Nitekim Marco da uçabiliyorsan zaten. O yüzden o kısımda da sıkıntı yok :) Ben uyanışlı Marco karşısında sadece 1-2 amirale şans veririm. O amiraller de hareket kabiliyetini kısıtlayabilme ihtimaliyle Fujitora ve yeteneğinin ne olduğunu bilmediğimiz Ryokugyu'dur. Diğerlerinin kazanması mümkün değildir benim gözümde. He Marco uyanış açmazsa bu sayı 3'e çıkar belki.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık