Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaç tane alıntı oldu lan yetişemiyorum. :D
Perosu Snack üstü görmek gerek ödül = güç ile. :) Ovenlar ise belli değil sanırım gerçi ama onlar da Snack üstü bence. Ki WCI'da belli ettiler kendilerini.

  1. Kata
  2. Smo
  3. Cracker
  4. Peros
  5. Oven
  6. Daifuku
  7. Snack
Diye gitse daha mantıklı değil mi?
Sıralama olarak 7 olan adamın 4 tatlı komutan içine alınması pek mantıklı değil.Oven Daifuku Snack’ten güçlü olsa onlar komutan olurdu.Peros’un özel durumu var birşeyden dolayı sanırım ilk doğan çocuk.Belki de komutanlıktan atılmıştır zamanında snack gibi.Ancak herkes Snack’ten daha güçlü olamaz tayfada olanlar zaten tatlı komutan oluyor.
 
Aslında senaryo denilmesini saçma bulduğum için böyle bir yorum yaptım. Yanlış anlaşıldığım için kusura bakma.


Yahu bu adam yk3 o kadar küçük görülmemeli. Ayrıca gerçekten o zamana kadar ayılmadıysa BM bıraksın abi yonkouluğu. Böyle tayfa mı olur be?
Küçük görmüyorum ben zaten.Sağ kollar hariç diğer komutanların eksik yanları var bunlar yeni bir şey değil sadece.Jack çok dayanıklı mesela ama gözlemi yok gibi,Cracker'da 3.adam ama çok dayanıksız.
 
Jinbe konusunda haklı olabilirsin tabiki. Sağ kolu bile Oven ile kapışıyor çünkü bariz gösterildiği üzere.

Oven'ın falan ödülü açıklanmadı ama Tamago'dan bariz yukarda gibi. Tamago 429 milyon ödüllü, Oven daha üstü bunun, İchiji'de Oven'ın üstü, Jinbe'de İchiji'nin üstü.

Yonkou adamları yonkou'dan dolayı fazla ödül alma olayı açıklanmıştı sbs'de. Bu bağlamda Jinbe'nin 438 milyon ödülü gerçeği yansıtıyor, ama yonkou adamları kendi başlarına kaptan olsalar Tamago'nun falan 430 milyon ödül alabileceğini sanmıyorum.

Tamago bence kendi başına kaptan olsa 330 ( 380'lik Pedro'nun gerisinde çünkü ) , Pekoms falanda 250 milyonluk adamlar bana göre. Tabiki kendi başlarına kaptan olduklarını varsayarsak Yonkou'ya dadanarak değil.

O yüzden Jinbei'yi ile yonkou adamlarını ödül olarak kıyaslamak doğruda olmazdı. Jinbe, Perospero'dan güçlü müdür bilmem ama Pero'da kendi kaptan olsa 700 değil 500 milyonluk adamların ligindeydi muhtemelen. Jinbe Kaptan olarak 440-450 milyonluk adamların ligiyse pekte seviye farkı yoktur muhtemelen aralarında.
Valla bilmiyorum shichibukai ile ilgili normal olmayan şeyler var .Pedro böyle bir laf ediyor eskiden moria gibi yonkolarla dövüştü gibi açıklamalar var.Mangaka adamları tam güç yansıtmıyor yansıtmış olsa bize gösterilen crocoya göre savaştakiler adama bu kadar itibar göstermezdi.Yonko ödül konusuna gelince.En az 50 milyon etkiliyor tamago bunun kanıtı doğru.Koca ana tayfasında olmak ödülleri böyle etkilemiş.Tamago yenildi mi bu arada net olarak tam anlamadım ben ikisinin denk gitmesine bakıp 50 milyon fazla almış diyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık