Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ödül kesinlikle %100 güçtür deyip, %30 oranında Queeni Kata üstü falan da görmek ne bileyim. BM'yi de en zayıf görüyorlar ne tesadüf.

Oven, Daifuku falan kapatiyormus o açığı. Page1, uçan altilar falan olsa bile diğerinde
O an hangi düşünce işlerine yarıyorsa, ona yönelirler. Doğru olmuş olmamış kimin umrunda.D:

Onlar tayfadan değil ki, dış kapının dış mandalı. :)
 
King'in o gemiyi indirmesi gayet mantıklıydı. En doğru zamanı bekledi ve gökyüzünde olmak gibi bir avantajı vardı. Oda senaryo uğruna bazı şeyleri es geçiyor, ama bu onlardan birisi değildi. Sonrasındaki hafıza kayıpları kötüydü sadece.
Aslında senaryo denilmesini saçma bulduğum için böyle bir yorum yaptım. Yanlış anlaşıldığım için kusura bakma.

Cracker iğne batsa acıdan kıvranıcak bir tip yalnız.Bir Kata,Dof ayarı dayanıklılığı yok.Adamı oldukça etkilemiş olabilir o atak.Yediği saldırı da g4 Tankman'in nihai saldırısıydı yani.
Yahu bu adam yk3 o kadar küçük görülmemeli. Ayrıca gerçekten o zamana kadar ayılmadıysa BM bıraksın abi yonkouluğu. Böyle tayfa mı olur be?
 
İşte manga dinamiklerine uygun bir yorum tebrikler.:good: Sıralama aynen doğru.Kraker en sondadır bence.Şimdi sıralama yazmasan bu yoruma bakıp Kata = Jack yazıyorlar çarpıtmanın böylesi.Jinbe konusunda ise farklı düşünüyorum balıkta fazlası var.Pero’dan falan net güçlü eleman şok oldu kılıcı durdurunca.Lordların eski olanları sanılandan çok daha güçlü ama mangaka saklıyor genelde fazla atraksiyona sokmuyor.Ödüller de zamanında donduğu için tam ödülü vermiyor yoksa jinbei rahat 500 + fakat özel durumu var.Pedro’nun lafı unutma sanki bir tane daha milyarlık adamı varmış da bilmezdim olduğunu der gibi konuştu jinbei için.
O mantığı şu SBS bilgisine uyarlasana bi? Oda isim de vermiş bak.:)

Question : The Yonkou Commander's have high bounties! Is it because they work directly for a Yonkou?

Oda : Yes, I'd guess so. All the strawhats went op by 50 million after Dressrosa due to being associated with Luffy. Luffy got even more. It's hard (for the marines) to judge which subordinate contributed the most.
 
He yav 1 aydır komada kalkamadı hala hiç mantıklı geliyor mu ? Topkekten çıkalı 15 gün civarı olmuştur en az zaman çizelgesine bakmadım ama son savaş 1 ay sonra olmalı wanoda.
Herkesin Luffy kadar hızlı iyileştiği ne malum ? Bu adam acıdan o kadar nefret ediyorki kendi değil bisküvi askerleri dövüşüyor adam yerine.Linlin başka bir yonkonun mekanını basıp en güçlü adamını ve 3.adamını getirmeyecek kadar salak birisi değil.Muhtemelen adayı koruyorlardır.Komutanlıktan atıldıklarını sanmıyorum.Brulee Snack'in zaten komutanlık için yetersiz olduğundan bahsediyordu.
 
Yahu adamın elindeki silahı sırt bölgesinden çıkana kadar içeri sokuyor o hızla. luffy'nin sıyırma sadece.
İyi de bir ton dayak yedi katadan. Naptı o kadar vuruşu kaslarıyla mı karşıladı? İlla ki onun da iç organları zarar görmüştür. Hadi geçtim bu çocuğa Kaido isimli saldırı yaptı. Yine de iyileşti. Kata'nın kendine açtığı delik Kaido'nun saldırısı yanında ne kalır ki?
 
Oven 4 değil Snack tatlı komutandı.Perospero ondan da güçlüyse Oven güç olarak 6. sırada gelir.Zoro Snack indirir gerisini bilemem.
Perosu Snack üstü görmek gerek ödül = güç ile. :) Ovenlar ise belli değil sanırım gerçi ama onlar da Snack üstü bence. Ki WCI'da belli ettiler kendilerini.

  1. Kata
  2. Smo
  3. Cracker
  4. Peros
  5. Oven
  6. Daifuku
  7. Snack
Diye gitse daha mantıklı değil mi?
 
Zoro'nun ne olduğunu bir kaç ay içinde göreceğiz o zaman herkes ya rahat edecek yada rahatsız olacak :ehe:

Zoro'ya güvenimiz sonsuz :cool:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık