Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 946 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Chopper bile karşıladı :D Bunun için gelişmiş silahlanla hakisi kullanmasına gerek mi var? G3 ile şişmesi yeterli olacaktır. :D Mesele ucuz senaryo olması. Keşke Queen üzerinden gösterseydi bunu. Bide sürekli Big Mom'ı bu durumlara sokması var. Birikince kötü oluyor.
Queen'i 2 darbe ile yenmiş. Queen'i yendiği darbelerle Luffy'i saldıracak olduğu kesin.:D WCL'deki Big Mom için kendi tayfası onu daha önce hiç böyle bir durumda görmediklerini söylemiştiler. Yaşadığı kriz demek ki baya baya etkilemiş kadını.

Şu an Big Mom'ın itin bir yerine sokulduğu yok. Kadın aksine çok daha hype kasıyor. Aklı gitmiş meyve güçleri yokken bile 2 vuruş ile Queen gibi bir adamı çöp gibi yere serdi. Şöyle aklı gitmiş bir durumda iken bile öyle tehlikeli ortamlarda hayatta kalabiliyor. Zarar aldığını görmedik.

Daha ne yaptıracak hype kasması için.:D Aklı başında olsa oradaki herkesi öldürmüştü büyük ihtimal.
 
Bu kadar üzülmeyin Luffy zirveye gidiyor diye. Alışmaya bakın yoksa daha çok siniriniz bozulur.:S

Ayrıca Luffy daha Big Mom'ın normal ataklarından birini bile karşılayabilecek seviyeye gelemeyecekse nasıl gelişecek?
Sorun o değil zirveye gidecek elbette,ana karakterse zaten gitmediğinde ne oluyor lan derim.Fakat bu nedir böyle saçma şekilde olur mu kadını kurtarmaya getirttiğin yetmedi birde eğitim basamağı yapıyorsun.Kavramların içini iyice boşalttı yonko kavramı mesela.Bir diğer imparatorla elim sende oynadıktan sonra diğerini indirmesini şimdi ben ciddiye alır mıyım ? Diğerleri de Mom gibi kum torbası olsun da hükümet yıkılsın diye beklerim.Onlar da hükümet yıkılsın diye deneme tahtası olacaklar çünkü.Kum torbası gibi boş bulup vuracak imparatorlar normalde yemeyeceği darbeleri yiyecek.Yenilirken Kaido da Shanks’e karşı dövüşecek birşey verir tamam.Ee ne anladım ben bu işten ? Hani kendi çabasıyla sıfırdan gözlem ve deneyimiyle korsan kral olmak nerede.Tırnaklarıyla kazımak nerede yani.Roger böyle mi yapmış Mom kum torbalığı yaptıktan sonra gidip yeni dünyayı mı fethetmiş.Öğğğk yani.:oops::of:
 
Fairy Tail havası hoşuna gidiyor yani seride? Biz Mugiwaralariz deyip 2 yonko almasi hoş olur tabii.
Tam olarak hangi kısmı?

-Luffy'nin Big Mom önünde durması kısmı mı?
-Eğer dövüş olursa, Luffy'nin bir sağ koldan fazlası olduğunu/olacağını göstermeye başladığı kısım mı?
-Luffy'yi Quen ile benzer seviyelerde görüp, Queen'in yapamadığını Luffy nasıl yapacak ki canım deyip bazı şeylerin ortaya çıkmaya başladığı kısım mı?
-Luffy ile dövüşürken Big Mom sadece bekleyeceği düşünülen kısım mı?
-Luffy'nin Kaido ile döveşecek olması kısmı mı?

Big Mom'ın Wano'da uğradığı şeyler( zihin kaybı, Chopper tarafından kontrol edilmesi) çok büyük sıkıntılı şeyler ama bunun Luffy dövüşü ile ilgisi ne? Dövüş olsa bile Luffy'nin yeneceği net değilken, yense bile Big Mom'ın tam gücünde olmadığı barizken Fairy Tail havası alakasını çözemedim valla.

Luffy'yi düşük gördükten sonra, bazı şeyleri kabullenmek zor oluyor valla.:D
 
Ya Chopper bile karşıladı :D Bunun için gelişmiş silahlanla hakisi kullanmasına gerek mi var? G3 ile şişmesi yeterli olacaktır. :D Mesele ucuz senaryo olması. Keşke Queen üzerinden gösterseydi bunu. Bide sürekli Big Mom'ı bu durumlara sokması var. Birikince kötü oluyor.
Choppa bedenine almadı hasarı. Bomboş tüylere vurmasını sağladı.
 
İşin komik tarafı kadının ne olduğundan haberi yok ama Linlin galiba 10 numara biri, paylaşmak için istiyor yemeği xD
Linlin'e hiçbir şekilde acımam, sempati beslemem. Psikopat kadın.

Bazıları yanlış anlamış bence. Mevzu Luffy'nin, Big Mom'u "karşılaması" değil, mevzu "zarar verebilecek mi yoksa veremeyecek mi" olacak. Karşılamaya bakarsak Jinbei ve Chopper de karşılamıştı. Hatta Jinbei vurup uçurdu ama zarar görmedi işte. Big Mom'dan kan çıktığını görmedik henüz. Bence Luffy'nin bu saldırısından sonra Big Mom'dan kan çıkacak. Luffy de buna güvenerek Kaido üzerinde de kullanacak ama Kaido yine zarar görmeyecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık