Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 946 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Big Mom seride bir maşa.Elin yanmadan işleri halletmeni sağlıyor.Yonkou monkou değil.3 imparator yapacakmış 4 yaptığına pişman olmuş.Yada 3 tane yapacakmış bunu da diğerlerinin yenilmesini sağlamak için eklemiş.Maşayla sıcak kömürleri tutar gibi işte.
Bu kadar üzülmeyin Luffy zirveye gidiyor diye. Alışmaya bakın yoksa daha çok siniriniz bozulur.:S

Ayrıca Luffy daha Big Mom'ın normal ataklarından birini bile karşılayabilecek seviyeye gelemeyecekse nasıl gelişecek?
 
King veya Kaido vs BM hayallerim suya düştü. Haberlesme sistemi yok edilmiş. Al başına belayı. Galiba Kid ve Kamazo sudan çıkarılmış. Cocuk ve Katil diye bahsetmesi ilginç bu 2'si hakkında. Queen 2 yemiş.
 
Aynen bırak ya madem düzgün senaryo oluşturamıyorsun güçlenmesi için zaman atlaması da yapamıyorsun haki kuyusuna düşür ana karakteri bitsin bu çile..... Nasıl olsa şu an kavramların içini boşaltıyorsun hiç farketmez.
Roger kaçar
Kaido korkar
Sert bir vücudu var.
Meyvesi olmada Filo Amirali olur denmiş
5 yaşında Elbaf köyü yik

.....
Sonuç : Kaido'yu yenmek için kum çuvalı.
@Aiden Şimdi farke ttim Big Mom köydekiler ile paylaşmak istiyormuş. Üzdü. :ühü:
Luffy anca kendi yesin.
 
Bu kadar üzülmeyin Luffy zirveye gidiyor diye. Alışmaya bakın yoksa daha çok siniriniz bozulur.:S

Ayrıca Luffy daha Big Mom'ın normal ataklarından birini bile karşılayabilecek seviyeye gelemeyecekse nasıl gelişecek?
Ya Chopper bile karşıladı :D Bunun için gelişmiş silahlanla hakisi kullanmasına gerek mi var? G3 ile şişmesi yeterli olacaktır. :D Mesele ucuz senaryo olması. Keşke Queen üzerinden gösterseydi bunu. Bide sürekli Big Mom'ı bu durumlara sokması var. Birikince kötü oluyor.
 
"Kertenkele" kelimesi Queen'in zaafıymış. Queen "kertenkele" dedi diye saldırmasaydı Kaido ile iletişimi kurabilirdi büyuk ihtimalle. Mom Queen'in ona saldirması uzerine kaldirip atmis.
 
Evet, beyler. Luffy'nin Kaido'ya yürüyor oluşunu kabullenmek zor, farkındayız. Ama yavaştan alışın bu duruma. Çünkü isteniz de istemeseniz de o dövüş olacak.:oleyo2:
Kaido'ya yürüyor fakat Luffy'nin kendisi BM'dan çekiniyor. BM'ın ondan güçlü olduğunu kabul etmiş. Direkt kaçmaya çalışıyor.

B.haki eğitimini alsa da tek başına yürümesi imkansız. Oda bunun mesajını ve alt metnini sürekli veriyor.
1v1 zaten imkansız da. Bu saydığın isimler + Zoro + Sanji + 9 kın bile olsa hasar verebilecek adam yok. Hasarı sırtlaması için power up bekliyorum.
Kid ve Law da o hakiyi uyandırırlar belki. Şimdi BM'a ve Kaido'ya bakıyoruz. Tek atıp duruyorlar sağlam isimlere. Sol kolu ezip geçiyor.

Oda zaten 1 vs 1'i çizemez. Şöyle toplu bir dövüş olabilir gibi. Yoksa tuttuğunu pert edecektir Kaido. :D

Tek atmadığı belli de sen ne demeye çalışıyorsun biraz daha aç ? Burada tek atmamış olsa bile istese tek atardı falan gibisinden mi ? Yoksa gelen spoilerde Queen'in tek yemediğini açıkça söylemişler.

@Red-Shanks diğer bölüme kalkmıyor, bu bölüm geleceği görmüş :oleyo2:
Şöyle full hakili, yıldırımlı, alevli yapıştırsa tek atarmış sanki. Tek atmaktan da beter etmiş zaten ya tek atıp atmamasının önemi yok pek. Varlık gösterememiş Queen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık