Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 946 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arc 2 sene öncesinin gözü kara deli çocuğu zaten. Wano'da yaptıklarıyla istediği kadar ekmek yiyebilir Luffy. :D Ama hala Kaido konusunda yetersiz ben bir power up daha bekliyorum en az.
Kaido'yu 1 vs 1 almayacaktır zaten. Kid&Law&Luffy olur biraz. Marco gelir biraz kalkan falan olur. En son Luffy kalır ayakta öyle yener.

Luffy uyandırma açsa da, b.hakinin üst düzeyine ulaşsa da 1 vs 1 çizilmez o dövüş.

1 vs 1'de BB'yi alacaktır.
 
İyi bakalım :D
Bölüm 946: "Kraliçe Vs. Olin."
- Kapağında, Kinemon ve Otsuru, bir tanuki ve tilki ile randevu alıyormuş (okuyucunun isteği ile yapılmiş bir resim).
- Bölümün ilk kısmı Queen Vs. Big Mom, bazı etkileyici çift hareketli sayfalar mevcut.
Anlaşılan "Spoiler Metinler ve Resimler" konusunda atılan resim son sayfalara yakın bir resim. Queen vs BM'de Queen'i hiç sansı yoktu. Yani büyük ihtimalle tek yedi veya yemedi Queen elinden geldiğince tutmaya çaliştığını dusunuyorum. Kapakta tanuki'yi görünce bolume olan merakim azaldi tamamiyla bir tanuki dusmaniyimdir :D

More spoilers:
-Most of the fight Big Mom beating Queen
-Big Mom holding a Queen's head and hold his body
-Because the fighting Kid and Killer got helped
-Big Mom holds oshiroko but she surprised that it is empty and then begins a tantrum
-Because of the rage of the Big Mom, she starts to smash the place, Luffy is able to extract his handcuffs and Hyo after he used Luffy's haki to throw away the handcuffs.
-Hyguro refuses to move and escape from (Big Mom), and Big Mom tries to strike Hyo with strong blow but Luffy intervenes, end of the chapter
Burda da anlaşılan Luffy hakiyle kelepcelerı cikartiyor Hyo'nunkiyle beraber. Bazı yorumlarda " Hakiyle çikarilamaz " denildigini gordüm ama benim cevirdigim kisimda yanlis olabilir ve Ray'in kelepcelerini "Haki" ile cikarildigini varsayarsak Luffy "haki" ile kelepçeyi cikarmasi mumkun. BM Queen'in vucudunu tutup fırlatiyor galiba(ceviri hatam olabilir) demek oluyor ki Queen 2 veya 3 yedi farketmez. Yonkou ve Sol kolu görmüs olduk boylece. Muhtemelen Cracker gibi 10 gün ayaga kalkamaz. :(

Mahkumlar serbest kalıyormus. King'in mudahalesi kacinilmaz o zaman. Veya Kaido da gelebilir diye dusunuyorum. Bundan sonraki 3-5 bolum baya zevkli olacak anlasilan.
 
Bu kadar kendinden emin olup da bu kadar yanlış analizler yapabilmek...
Çok net yapılan analizler için ve karşılıklı göndermelerden sonra bu veriye ters çıkan bir şey ortaya biz iğneleme yapamıyor muyuz? Direkt silinip gidiyor mu bütün söylenenler? Sadece bir tarafa mı özgü bu? Kaido'nun Luffy'e tek atması gibi bir durumda bile minnacık bir nefes alma paneliyle Luffy'nin tek yemesini normal hale getirilmesine çalışan bir yazıya iğneleme yapıyorum diye ben mantıksızca yazmış oluyorum, diğer taraf mantıklı mı yazmış oluyor? Öyle olsun.
 
Hala daha az ona katılıyorum. Bakalım neler olacak ama bu arc sonrasında Luffy ve tayfa büyük ihtimal Yonkou tayfası seviyesine gelecek.
Filo ile beraber olabilir. Çekirdek kadro için hala erken olabilir. Luffy'nin şimdiki filo komutanları Wb'nin Mf'deki elemanlarından iyj.
 
Evet, beyler. Luffy'nin Kaido'ya yürüyor oluşunu kabullenmek zor, farkındayız. Ama yavaştan alışın bu duruma. Çünkü isteniz de istemeseniz de o dövüş olacak.:oleyo2:
 
Kadına kafası gidik halde Queen gibi bir azmanı çırptırıyor Oda. Luffy de en fazla bir iki kez blocklar sonra başka şeyler girer araya. Öyle Bm'nin façasını bozacak bir şey göremedim daha. Ve Bm'nin burnu bile kanamadan çıkacaklar oradan. Bu konuda Oda'ya güveniyorum nedense.
Bakalım araya ne girecek. Big Mom delirmiş bir haldeyken nasıl kaçacaklar merak ediyorum.

Edit: Luffy'ye kafayı takmışken hele. :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık