Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 945: O-Lin

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 164 84.1%
  • Orta

    Kullanılan: 26 13.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 5 2.6%

  • Kullanılan toplam oy
    195
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadın istediği için o şekilde oldu falanı geç. Düz yumruğuyla Bege gibi bir adama tek atamamış Big Mom, Sanji'nin babasına tek atacak değildi tabiki. Oda karaktere hangi saldırıyla tek attıracağını ayarlamaya çalışan birisi, bu bağlamda '' Yıldırım enjekte edip vurması '' ile Sanji'nin babasını teklemesi normali olan buyduki öyle çizdi. Senin düz vuruşuyla tekler demen tamamen kişisel yorumuna kalmış.
Bege, kale adam moduna geçtiği zaman ona top atışını yaparsan mermi gibi hisseder. Adamın meyvesinin özelliği o. Adam gelen saldırıyı küçültebiliyor tamamen ortadan kaldırmıyor. Doğal olarak Bigmomın saldırılarının çok büyük bir kısmını absorbe ettiği için tek yemedi. Bigmom begenin gerçek bedenine vurmadı yani. Aradaki farkı anla.

Bana görede Bm'nin düz vuruşu o kadar sağlam değil, yani bu kadın Zeus ve Promethius olmadan Yonkou seviyesi kadın ise, Beyazsakal deprem meyvesi ile ve Kaido'nun ejderha meyvesi ile boşuna yonkou olmuşlar.
Hem kaido, hem WB, hem Shanks hem de BM meyvesiz de hayvan gibi fizik güce sahipler. Kaido meyve kullanmadan g4 tankladı. Meyve kullanmadan luffye sopa ile tek attı. Shanks saf fizik gücü ile WB'nin bisentosunu durdurdu. WB saf fizik gücü ile koca gemiyi tek elle durdurdur, bir devi kafasından tutup fırlattı. Tüm bu fizik güçle baş edebilmen için senin de buna yakın güçte olman lazım. BM da öyle. Luffynin g4 yumruğu katakuriyi geriye püskürtürken, BM yerinden bile kıpırdamadı. Bunu meyvesi ile değil fizik gücü ile yaptı. Aynı bigmom queenin kafasını tutup yere çakabiliyor. Gene aynı bigmom sanjinin babasını avucunda tutup istese suyunu çıkarır. Yıldırım çakması o tür bir ceza verme isteği ile ilgili. BM nereden bilecek yıldırım vurmasa tek atmayacağını? Öyle saldırmak istediği için öyle saldırıyor. Başka bir sebebi yok.
Beyazsakal deprem meyvesiyle anca koca bir alanı yokederken, Kaido'da zoanların everesti Ejderha varken, Linlin '' Silahları '' olmadan neymiş be biz bilmiyormuşuz.
Tüm yonkoulardan meyvesini söksen de gene bunlar yonkou kalırlar. Bigmomın meyvesi sınırlı bir kullanıma sahip. Çok çabuk kendini tüketebiliyor. Özellikle de zeus. Ve sen gerçekten de zeus ve pronun yıldırım ve ateşlerinin yonkoulara ciddi hasar vereceğini mi sanıyorsun? Zeus en güçlü haliyle bigmoma çizik atamadı. Neden? Çünkü kadının saf fizik gücü de çok yüksek. Aynı zeusun gidip wbye kaidoya ölümcül hasar vereceğini mi sanıyorsun?
Elbaf'ta dediğin tek attı dediğin devler kim yahu? En babalarından birini Crocodile'ın adamı mum adam mr3 gibi bir çöp hallediyordu.

Big Mom 5 yaşında bu çöp devleri halletse ne halletmese ne?
Elbaf şuan one piece dünyasındaki en güçlü krallık. Dünya hükümeti Wanoya girmeye korkuyor. Na bu elbaf şuan wanodan güçlü. Bigmom na bu krallığın üstünden daha veletken geçmiş.
 
Bm vurmaktan ziyade kapa çeneni ulan deyip kafasını yere çarpmış. Queen hiçbirşey olmamış gibi rahat kalkar. Zaten zemin yere çarpma şiddetinden dolayı fazla hasar almıyor. Orda ciddi, güçlü ve haki basılı yapsa şunu o hapishane ikiye yarılırdı ortadan muhtemelen.
 
Big mom yumruk atmadi sanirim dogrudan kafasini zemine gomdu queen in . Ben tek yedigini zannetmiyorum ama kan revan durumlari olmustur.

Bu arada Law neden dehsete kapildi acaba meyve gucuyle hawkinsi ortadan ikiye kesse kendi elemanlari gercekten kesilmis gibi mi olucak ? Hawkinsi kestigi taktirde Vergo gibi bir anda vs bitebilir. Bence Law , Hawkinse gore 1 gomlek ustun . Shambles ile kalbini degistirip yeteneklerinin kullanimini kapatmali ve yerine gecicek kisi bi yolunu bulmali.
 
Son düzenleme:
Law'ın Hawkins'i etkisiz hale getirmesi için zarar vererek kesmesi gerekmiyor ki. Kinemon'a yaptığı gibi orasını burasını böler, sonra da ibreti alem için şehrin dört bir yanına asar. Sorun çözüldü. :D Hawkins'in gücü Law için çok da önemli değil. Tek sorun Law'ın hakisi Hawkins'ten fazla mı? Fazla değilse de bu dövüşün sonunda fazla olacak zaten.
 
Aynısını düşünüyorum. Bilerek Kaidonun adasıba gitti ve meyvede tam kaidonun tayfası için biçilmiş kaftan. Bilerek yapılmış gibi herşey. Ajan kendisi
Drake in babası hükümet in gücünü kullanarak bulduğu meyveleri satan birisi bulduğu meyvelerdem birini de çok küçük yaştaki oğluna yedirdi.
Yani demek istediğim x drake o meyveyi yediğinde 10 yaşında yoktu
 
Hawkins'in darbe aldıkça içinden vudu bebekleri çıkıyordu. Law insanların kalbini aldığı gibi bebekleri çıkarırsa etki bozulur bence.
 
Çok dolu cok guzel bir bolumdu. Birkaç arkadaşın belirttiği gibi çizimler bana da biraz karışık geldi ama son haftalarda özlediğim eski one piece tadini almaya başladım seriden. Kaido veya Kingden biri gelmediği takdirde mahkumlari kaciracaklar gibi duruyor. Big Mom da udonu dağitiyor oradan da mafyalari kacirirlar luffynin kelepcesinin acilmasi halinde.
Yalniz yeri burasi değildir belki ama yorumlardaki luffy-zoro-sanji muhabbetleri cok cok sıkıcı olmaya başladı. Bir karakterin fani olabilirsiniz. Onun hareketlerini de ovebilirsiniz ama haterlik kabak tadi vermeye basladı. Seri bitene kadar her dovuste bak luffy bunu yapti zoro nerde, aman zoro şunu yapti sanji nerde butun dovuslerin tadini kaciriyor. Luffynin iyi birsey yapmasi zoroyu çop yapmaz. Ya da zoronun iyi bisey yapmasi sanjiyi kotulemez. Fanlara saygim sonsuz ama haterlığı azaltmamız gerek sanki.
 
Law'ın Hawkins'i etkisiz hale getirmesi için zarar vererek kesmesi gerekmiyor ki. Kinemon'a yaptığı gibi orasını burasını böler, sonra da ibreti alem için şehrin dört bir yanına asar. Sorun çözüldü. :D Hawkins'in gücü Law için çok da önemli değil. Tek sorun Law'ın hakisi Hawkins'ten fazla mı? Fazla değilse de bu dövüşün sonunda fazla olacak zaten.
Hawkins ışınlanma için önlem almış. Bölmeyi de biliyor. Ona önlem alabilir mi bilmiyorum ama düşünmemiş midir?
Bu dövüşten Law gücüne bir şeyler katsın isterim. Kaido karşısına çıkmadan basamak olur onun için.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık