Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 945: O-Lin

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 164 84.1%
  • Orta

    Kullanılan: 26 13.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 5 2.6%

  • Kullanılan toplam oy
    195
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido olayları izliyor:cool:

İyi izle kaido sorun sadece law ve luffy değil artık sanji ve zoro da eklendi senin çöküşüne:a:
 
Perde mi kapayacak, ne yapacaksa yapsın ara olduğunu öğrendiğimden beri sabırsızlık başladı. :( Luffy kaç zamandır hapishanede. Sanji'nin Zoro'yu kıskanmasını ve Zoro'nun iki kılıç tokuşturup durmasını izlemek için 2 bölüm çok uzun. Luffy bir an önce tayfasıyla buluşsun istiyorum.

Bu arada Law>Sanji. Hatta Law>>Sanji.
 
Perde mi kapayacak, ne yapacaksa yapsın ara olduğunu öğrendiğimden beri sabırsızlık başladı. :( Luffy kaç zamandır hapishanede. Sanji'nin Zoro'yu kıskanmasını ve Zoro'nun iki kılıç tokuşturup durmasını izlemek için 2 bölüm çok uzun. Luffy bir an önce tayfasıyla buluşsun istiyorum.

Bu arada Law>Sanji. Hatta Law>>Sanji.
Fan dedigin boyle olmali. Bazi yesil'ciler boyle fanlari ornek almali. :D Hele T.S.O.Mihawk ve D gibi kisiler. Sanji fanı adam bir de !! :D Kulağinız çınlasin!! :D
 
Son düzenleme:
Yakın bir akrabamın ani vefatı sebebiyle bugün cenaze vardı. Ondan kaynaklı olarak bölümü çeviremedim. Eve bile daha yeni gelebildim. Gecikme için kusura bakmayın. Yarın çıkmış olur.

Mesajı bilgilendirme için attım. Baş sağlığı mesajları olarak cevap vermeyin lütfen. Konu dağılmasın.
 
Şu kafadan artık vazgeçin kardeşim. Valla bıktık yorulduk ya. Kadın öyle vurmak istedi ki öyle vurmuş. Katakuri bile ichijiye tek attı. Bigmom babasına mı düz yumrukla tek atamayacak. Seride milyon tane aksi durum var senin dediğinin. Size göre de g4 luffy, bigmom haki kullanmasa bigmomı da döver herhalde. Çünkü bm haki basmak zorunda kaldı. Kadın keyfine öyle dövüşüyor. Al katakuri vs luffy. Katakuri luffynin g3 yumruğ hem uyanışla hem de normal kol şişirerek durdurdu. Normal durdurmasa diyeceksiniz ki demek ki g3 yumruğunu anca uyanmış dev kare mochi ile durdurabiliyor. Ulen normal şekilde de durdurabiliyor. Bıktık valla şunu anlatmaktan. Kadın yımrım çakmak istedi yıldırım çaktı bu kadar basit. Saldırı gücü falan da düşük değil. Saf güçle kadın toprağı yarıp geçti. Şarjlı zeusu yedi bana mısın demedi. En zayıf haline jinbei hayvan gibi vuruş yaptı bana mısın demedi. Kadının veletken ki hali bile devlere tek atıyordu. Saf fizik gücü bile dehşet ötesi ki 1.3 milyonluk adamın kafasını tutup yere çakıyor adam karşı bile koyamıyor. Bigmomdan meyvesini çıkar o adada kaidodan başka kimse gene onu durduramaz.
Ne kafası ne diyorsun sen bilader.

Kadın istediği için o şekilde oldu falanı geç. Düz yumruğuyla Bege gibi bir adama tek atamamış Big Mom, Sanji'nin babasına tek atacak değildi tabiki. Oda karaktere hangi saldırıyla tek attıracağını ayarlamaya çalışan birisi, bu bağlamda '' Yıldırım enjekte edip vurması '' ile Sanji'nin babasını teklemesi normali olan buyduki öyle çizdi. Senin düz vuruşuyla tekler demen tamamen kişisel yorumuna kalmış.

Bana görede Bm'nin düz vuruşu o kadar sağlam değil, yani bu kadın Zeus ve Promethius olmadan Yonkou seviyesi kadın ise, Beyazsakal deprem meyvesi ile ve Kaido'nun ejderha meyvesi ile boşuna yonkou olmuşlar.

Beyazsakal deprem meyvesiyle anca koca bir alanı yokederken, Kaido'da zoanların everesti Ejderha varken, Linlin '' Silahları '' olmadan neymiş be biz bilmiyormuşuz.

Birde toprağı yarıp geçti diyorsun, Beyazsakal adayı sallıyordu la ( Tsunami oluşturuyordu üstüne ) , Kaido üfürüğüyle meydanı yokediyor. Bm'nin yumruğunu mu abartacam bunları gördükten sonra?

Elbaf'ta dediğin tek attı dediğin devler kim yahu? En babalarından birini Crocodile'ın adamı mum adam mr3 gibi bir çöp hallediyordu.

Big Mom 5 yaşında bu çöp devleri halletse ne halletmese ne?


5 yaşında yapıyor büyük mesele diyeceksin o çöpleri yenmesi olayını. Lucci gibi adam daha 13 yaşında Krallık kurtarıyor, 13 yaşında rokushikide ustalaşmış cp9 ajanı olan birisi. 30 yaşındaki adamlar cp1'den cp8'e kadar olan kısımda olabilirken, Lucci 13 yaşında cp9 ajanı olarak Krallık kurtarıyor. Lucci ile Bm'yi güç olarak kıyaslamıyorum tabiki, ama 5 yaşında şöyle yaptı böyle yaptı demen benim gözümde hiç, çöp devleri ne yapayım ben?

Verdiğin örnekler Bm'yi çokta yüceltmiyor açıkçası, daha önce ona benzeri örnek gördük çünkü.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık