Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 944: Ortak

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    222
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O tam Law'ın ki gibi değil ama. Law'ın daha büyük bir hakkı vardı Kid'e göre. Dof sadece bir plandı Luffy için ama Law onu yenmek istiyordu. Kid'in Kaido'ya nefreti ise Luffy'ninki ile aynı hemen hemen.
Detaya girmeden direk intikam adı altında eleştri aldığını gördüm ben. Yine detaya inme Kid'in intikamında Kaido' yu indiren yine esas oğlan Luffy'dir.

Şu durumda nasıl yenecek diyoruz da baş karakteri ezdirmem diyen Oda, Luffy için yapar bir şekil şukul çeker ayarını.
 
Luffy de idama geç kalırdı. Düzenek bu. Dibinden Toko kaçırılınca görmeyen, Kinemon'un manitasına atılan oku büyük ihtimalle farketmemiş olan da Luffy. Senden Zoro'ya hakkını vermeni beklemem zaten.
Doğru diyorsun, Zoro'nun hakkını ancak ultra yüce Zoro fanları verir. ok.
 
@traokun Şu Kaido nasıl yenilecek meselesi şu forumdaki en gereksiz konulardan birisi.


Her şey Luffy'nin tek yemesine dayandırılıyor. Luffy her daim eziliyor arkadaşım. Tek yemesi de ilk defa yonko olan bir bossu var o yüzden. Başkalarının mantığı ile ilerleyeceksek bizim tayfa grand line'a bile geçemezdi. Hala daha Kaido nasıl inecek? :artiz:

Luffy sağ kol seviyesi adam zaten. Luffy'nin power up alacağı kesin, oldu mu sana Sağ koldan daha güçlü bir Luffy? Oldu. Yanında da Kaido ile iyice bir hesabı olan bir Kid var artık. O da sağ kol seviyelerinde olsa yener bu ikisi Kaido'yu. Önce bir Law filan dahil olur sabaody nostaljisi yaparlar sonra Kid-Luffy ve en sonlarda da Luffy alır sazı eline. Sanırsın Naruto okuyoruz da Madara tarzı 5 kageyi ağlatacak karakterler var. :artiz:

Hayır bunu diyen King vs Zoro ve Queen vs Sanji'de bizimkiler yener diyor ya ona gülüyorum. :/ Luffy yanında 10 kişiyle Kaido'ya dalsın Zoro-Sanji yıkımcı indirsin, hadi oradan ya. :D
 
Umarım. :S

O tam Law'ın ki gibi değil ama. Law'ın daha büyük bir hakkı vardı Kid'e göre. Dof sadece bir plandı Luffy için ama Law onu yenmek istiyordu. Kid'in Kaido'ya nefreti ise Luffy'ninki ile aynı hemen hemen.
@Wbrggrdrlfy Pistol atmış adama Queen'e bir şey yapamadı gibi bir şey demişsin ya onu dedim. :(
@Monkey D. Dragon Sanji'de koka yok demek daha mantıklıydı, haklısın.
2 yıl aradan beri 9 yıl geçmiş ama ben aramenti yeni gösteren adama armamenti yok dediğim için mantıksızım evet. 9 yıl çok kısa bir süre armament göstermek için gerçekten.
 
Senden beklemiyorum. Zoro fanı olmayan başkaları yiğidin hakkını yiğide veriyor.
Aynen. Ben Zoro eskiden bi iş yaparken düşünerek yapardı, duygularına kapılmazdı diyerek Zoro'nun hakkını vermiyorum. Zoro şu yaptığı hareketle bi Samurayın kendini onurlu biçimde yoldaşları için feda etmesine gölge düşürmüştür.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık