Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 944: Ortak

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    222
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zehahaha nın yanına fafafafa da eklendi benim için. Killer’in gülüşünü hoş bulmayan veya beğenmeyen bizden değildir.
 
Toko'yu Sanji'ye emanet edip, ateş edenleri Franky'ye "hepsi senin" deyip bırakan, Orochi'yi oracıkta öldürmeye giden Zoro, adamsın. Luffy de olsa aynısını yapardı, nitekim ekran başından destekledi.
Zoro fazla karizmadan ölme kardeşim dikkat et kendine.:a:
 
Sanjinin yaptığı koka değil gibi. Koka'da simsiyah olmuyor mu yapılan yer? Sanji'de beyaz kısımlar vardı neyse çokta önemli değil zaten. Tokoyu riske edecek şeyler yapmasını istemiyorum.

Bölümde Sanji'de Luffy'de normal saldırıyor bir tek Zoro aşırı kin dolu bakışlar atıyor ve saldırıya geçiyor.

Killer :( Kidd :( bu tayfayı rakip olacakları için sevmezdim çok ama şu an Kaido'yu almasını istiyorum Kidd'in. Gerçi Kaido mu emri vermiş bilmiyorum ama bunun sorumlusuna cezayı Kidd'in kendisi vermek zorunda orası kesin.
 
Uff ne diyorsun efsaneydi bölüm. Çıkar çıkmaz uninin bahçesinde okudum bölümü. Hele ussop-franky-nami-robin olaya dahil olunca tarifsiz bir his yaşadım.

Hele sanji ve zoro’ya ne demeli. Adamlar bildiğin sadece ortaya çıkmakla bütün dikkatleri üzerlerine çekti. Drake çıldırmış gibi üstüne çuvallandı ama ister arkadan saldır ister önden saldır sanji için farketmiyor nasıl olsa:D zoro’nun ilerleyişi de çok iyiydi ama kiyoshiro beklenmedik bir şekilde güçlü çıktı adam yerinden oynamadı bile.
Hawkins neden şey yapmadi acaba. Drake neden bu kadar kastı anlamadım. Hawkins ve Drake bildiğin Kaidoya sadık davraniyorlar yaw.

Sanji dediğim şeyi dedi. Yasunun ölümü boşa mı gitsin diye. Drake dalinca plan bozuldu. Budur işte ya tayfa. Muazzam. Yapistirdi Sanji. Dino Hunter lakabı istiyorum Sanji için

Kyoshiro da uzun baya. Kılıç dövüşü izlemek hoş olacak. 720 durdurması problem değil de biraz bile erinmemesi mükemmel.

Orochi için anlatılan efsane 2 kılıç seyi Kyoshiroya ait sanirim. Kyoshiro Zoroyu bilerek durdurmus da olabilir. Konuşuldu konuda da Orochi düşerse Kaido korkusu ile belki :T
 
Haki çarpışmasında yıldırım efekti çıkıyor demedin mi? Taşşak gibi geçiyon anlamadım ki.5 dk önce yazdığın şeyi mi unutuyon.
Evet yıldırım dedim kıvılcım değil. O sahnelere bakalım.

Gibi gibi. Senin attığında ise bunun çeyreği bile yok. Zira attığın sahnede Sanji açık tonlarda çizilmesine rağmen simsiyah armament hiç gözükmüyor.

Sen her gördüğün kıvılcımı haki sanacaksan...
Bak bu lao g
Bu da king punch


Law sorunca Luffy zaten söylemişti. Boşuna kasmışsın.
Sen bence konuyu anlamamışsın.
Armament bir haki çeşidi farklı değiller. Cc ye vurmak için haki kullanmalısınız demişti Law. Luffyde ben zoro ve sanji kullanabiliyoruz demişti. Bildiğim kadarıyla armametle logialara vurabiliyorduk
Tanıştırayım
Bak bu armament;
Bu da düz haki siyahlık yok ama logiaya sarılıyor;
 
Hawkins neden şey yapmadi acaba. Drake neden bu kadar kastı anlamadım. Hawkins ve Drake bildiğin Kaidoya sadık davraniyorlar yaw.

Sanji dediğim şeyi dedi. Yasunun ölümü boşa mı gitsin diye. Drake dalinca plan bozuldu. Budur işte ya tayfa.

Kyoshiro da uzun baya. Kılıç dövüşü izlemek hoş olacak. 720 durdurması problem değil. Biraz bile erinmemesi mükemmel.

Orochi için anlatılan efsane 2 kılıç seyi Kyoshiroya ait sanirim. Kyoshiro Zoroyu bilerek durdurmus da olabilir. Konuşuldu konuda da Orochi düşerse Kaido korkusu ile belki :T
Hawkins'in beklediği Law :/ Kartlara bakıp yakacak genç adamı.
 
Yalnız şunu unutuyorsunuz Bm şu an düştüğü durumdan daha beter bir duruma düşemez ve
eğer mapusta yemek yoksa ne luffy’yi tınlar ne queen’i. Önüne çıkana vurur geçer yani.
 
Queen'i de yalan edecek Oda, tam da acımasız yönünü görecekken. Koca Ana'nın krizlerinden de iyice bıktık artık.

Yav tamam ben hiç konuşulmayan bir şey üzerine yorum yapıyorum, tamam öyledir. Beni alıntılamış olman bile iyi bir şey, genelde pek direkt söyleyemezsin(nedendir bilemem).
Onunla bu konunun alakası ne?:) Ben orada genele yazıp sana "küfür" falan mı ediyorum,yoksa yazdıkların hakkında cevap mı yazıyorum? Aman neyse, fikrimi belirtmiş olayım sadece de olay kapansın. Uzatmanın anlamı yok zaten.:sapkali:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık