Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 944 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kid -i yakalayanlar luffy -nin arenada üfleyerek yendiği herifler mi queen killer -ı sedyede taşıyıp hapishaneye götürcek adam değil. kid deniz taşı kelepçesinden dolayı mı yakalandı belki jack yakalamıştır queen yollanmıştır jack -i bu olay hakkında kesin bir bilgi var mı
 
Gönderilen suikastçinin hareketlerinde onu kısıtlayan bir şey yada yaralı olduğuna dair bir emare gördün mü ?
İyi de biz Zoro'nun penceresinden okuyoruz savaşı Kamazo penceresinden değil bu gayet normal onun bandajlı halinin farklı yorumlanmasında. Zaten adamın normalde kolları bandajsız ve ya boynunda görünür bi banda yoktu eskiden. Kaldı ki herif Zoro'yu görünce yorum bile yapmıyor ya da Shabody'den dem vurmuyor eskiye dair hiç bir emare yok. Sence de bu sana saçma gelmiyor mu?
 
Evet, adı üstünde teori. Kehanet değil.
Onlarınki teori de sizinkiler ne oluyor? Siz de Zoro'nun 944 falan şov yapacağına yönelik teoriler yapıyordunuz. İki kılıç+ yara ile Jack falan alıyordu bu adam. Kral haki falan salıyordu.:hhh: Sen onların beklentileri ile dalga geçmişsin, ben de sizinkilerle dalga geçtim. Bu kadar basit.
 
Zoro Killer'a gülerek tek attı arkadaşlar kabul edin artık. Kamazou'nun Killer olduğunu bilmeden önce adama çöp diyordunuz. Bu forumda bir Zoro çekememezliği almış başını gidiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık