Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 17 27.9%

  • Kullanılan toplam oy
    61
Sanırım Maisie Williams NK yi Arya'nın öldürmesinin altyapısız olduğunu söylemiş.
İngilizcem olmadığı için doğru mu bilmiyorum.

https://ew.com/tv/2019/04/28/game-t...terfell-battle/amp/?__twitter_impression=true
Yalnız bunlar güruh olmuşlar. Maç mı izliyorlar, bu nedir? salşfkisalşfsalşfsa

Eşekherif'in altyazı üstadı olmasının konuyla ilgisi yok ayrıca, safsata yapmayalım. :(
Bu montaj ya sksksksk ama editleyen baya hoş yapmış :D
Fakat şu gerçek
https://twitter.com/_turi69/status/1122803293674266626?s=21

Bu arada eşekherif’e ben farklı gözle bakıyorum. Ben kendim tercümanım ve altyazı eğitimi aldım. Eşekherif’le aynı alanın içinde olduğum için direkt üstat deme ihtiyacı duyuyorum yoksa konuyla alakası yok bunun:/
Adam kafasını eğip düşen bıçağa bakıyor. Yeşilgören olma özelliğine sahip bir adamı bu şekilde öldüremezsin. Bak Bran nasıl orada kendinden emin şekilde oturuyor, çünkü olacakları biliyor. Bran'in sahip olduğu özellik Night King'de de mevcut, ama ne hikmetse kullanmıyor.
İşte arya tam bıçağı tuttuğunda aşağı bakıyor aslında. Senin de önceki sayfalarda dediğin gibi Nk kendine acayip güvenmese asla o ağacın yanına yaklaşmazdı. Baksana adam bran’in özelliğini kullanmak zorunda hissetmedi bile. Bran Nk’in hata yaptığının farkındaydı o yüzden acayip relaxtı. Sonra arkasından bıçakla uçarak bir çocuk geliyor. Kim beklerdi ki bunu? Nk kusursuz bir makina değil ki adam tamamen kendi hatasına gitti. Şuna katılıyorum 7 sezon üzerine kurulmuş bir Nk hype’ı olduğu için fan servis yapıp Nk farklı koşullar altında öldürülebilirdi zaten o sahnede arka fon müziği rezaletti ve karakterleri öldürmemek için adamlar bin takla attı. Allahtan jorah ve theon öldü de ölüm dozumu az çok alabildim.
 
Ben savaşa takmış durumdayın insan biraz mantık koyar işin içine. Geçe yine izledim çok karanlık ya savaş anlaşılmıyor karanlık tonunu daha iyi yapabilirlermiş.

Daha kendisine yakın olan bir savaş bile görmedim.
 
Seri iki sezondur fan servis üzerinden ilerliyor ve eskisi gibi yeni karakterler katılmıyor, belli başlı karakterlerin etrafında dönüyor.

Akıcı, ancak ilk sezonları aratıyor.
 
Ben savaşa takmış durumdayın insan biraz mantık koyar işin içine. Geçe yine izledim çok karanlık ya savaş anlaşılmıyor karanlık tonunu daha iyi yapabilirlermiş.

Daha kendisine yakın olan bir savaş bile görmedim.
Umutsuzluk hissini fazlasıyla verdiler savaşta bence, ama sonunu iyi bağlayamadılar. Ben bir ara aha herkes gitti moduna girdim özellikle karakterler korkudan altına edecek raddeye gelince.
 
Seride ölümüne ve ölüm şekline en üzüldüğüm karakter oldu Ned stark kadar üzüldüm Lyanna Mormont'a.O dev sıkarken çıkan kemik sesleri adeta canımı yaktı.
 
Sadece onlar da değil Edd, Beric,Lyanna ve Melisandre de öldü.
Biliyorum ama saydığım kişiler ölmeseydi dozumu alamazdım. Lyanna iyiydi yaşına göre baya cesurdu devi öldürdü ama bana duygu açısından pek hitap eden bir karakter değil.
Beric wanoluydu severdim ama yinede o kadar duygusal bir bağ yok. Melisandre desen tamamen nötr hatta biraz eksi diyebilirim ama jorah ve theon ikisine duygusal bağım var ve onların ölümleri iyiydi dozumu alabildim. Biri bran’i ölümüne korurken diğeri khalesi’yi ölümüne koruyordu aslanlarım benim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık