Kış geldi işte Arya StarkZaten @RedTeroR bi şeyi beğendiyse kesin bi saçmalık vardır orada
Kış geldi işte Arya StarkZaten @RedTeroR bi şeyi beğendiyse kesin bi saçmalık vardır orada
Ahaha Ya bölüm çok keyifliydi keyifli olmasına da, bölümün keyifli olması koca 8 sezonun pij edildiği gerçeğini değiştirmiyor. Red the Error yine gızıl hata vermiş her zamanki gibi. :SZaten @RedTeroR bi şeyi beğendiyse kesin bi saçmalık vardır orada
Kış geldi işte Arya Stark
Bran kezbanı götürüp ona da gösterebilir değil mi yaşananları?Jon tahtta hak iddia edemez. Kötürümün tekinin dediğine kim inanır diyenler var. Bu arkadaşlar çok feci yanılıyor, haberleri olsun.
Ağzını topla len lastik fanıAhaha Ya bölüm çok keyifliydi keyifli olmasına da, bölümün keyifli olması koca 8 sezonun pij edildiği gerçeğini değiştirmiyor. Red the Error yine gızıl hata vermiş her zamanki gibi. :S
Ya bırak onları, Arya değil de o üstün güçlüyü, Jon yada Jamie öldürse süper olacaktı
La Arya olsun olmasın değil zaten bi ona sempatim vardı son sezonlarda ama resmen ne yaptı nereden geldi vs hep havada kaldı. 3-5 tane ölüye diş geçiremeyecek kadar yaralı ve köşeye sıkışmış kız önce snakeman black mamba saldırısı yapıp peşine çakılı Mihawka dönüşüyor. Etraftakiler ve NK mal mal izliyor. Fairy Tail muhabbetine döndürüp çünkü o Arya mı diyelim yani, nedir?
Bak Smoker NK'e ait bazı özellikleri sıralamış. Üstüne Kezban ve Jon sahnelerinde bu adamın böyle pasif hareket etmesi de saçma.Savaş taktiği resmen düşmanın avantajı olmuş. Bazı arkadaşların yazdığı senaryolar bile daha iyi olurdu. Ben ''Arya kim yeaa'' diyenlerden değilim. Farklı bi şekilde yine o öldürebilirdi. Dikkati başkasındayken arkadan da saldırabilirdi vs ama Nk ve ahalisinin gözünün önündetek başına koşa zıplaya böyle bi ölüm resmen ''bu muydu la'' dedirtiyor.
Arya'cı tayfayla muhatap olmak istemiyorum bugün.Ağzını topla len lastik fanı
Gerek yok ki bir yere götürmesine. Kapı gibi Howland Reed var bu gerçeği doğrulayacak.Bran kezbanı götürüp ona da gösterebilir değil mi yaşananları?
Zaten büyük ihtimalle bunu halasıyla evlendirecekler. Bu durumda yine kral olmuyor mu?