Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çocuk daha 3 yıllık korsan. Teach gibi 20 yıl wb’nin gemisinde gezmiş biri değil.
21 yaşında olup sadece 3 yıllık korsanlık yapmış bi çocuğun yanında güçlü kişiler olmadan big momın partisine dalması, orduları yok etmesi, 2 komutan indirmesi fazla anormal bişey. Bu çocuk 20-30 yıl daha yaşarsa ne yapar? Teach gibi 80 yaşında dede olmayacak. Tüm yonkoular ölecek belki de 20-30 yıl içinde. Yaşayanlar da wb gibi güçten düşmüş olur. Bu çocuk daha 21 yaşında ama 1-2 yılda onların seviyesine çıkacak gibi görünüyor. Bu çocuğun 3-4 milyarlık potansiyeli olduğu belli. O yüzden almıştır o ödülü. Gücünden değil.

Luffy’nin sadece işlediği suçlar değil potansiyeli korkuttu adamları. Gazeteyi yazan adam luffy’nin yeni korsan kralı olacağını düşünüyor. İlerde 3 milyar üstü olacağı belli yani onun gözünde.
5. imparator diye yazıldığında teach de söylüyor daha erken olduğunu.

Teach yonkou ama daha 2 yıl önce gemisi yoktu. Wb’nin yerini doldurdu ama 2 yılda ne kadar suç işlemiştir ki? Diğer yonkouların 10-20 yılda aldığı ödüle 2 yılda ulaşsa diğer yonkoulara hakaret olurdu. Luffy KK olacak potansiyel gösterdi diye anormal yükseldi. Teach’ten o beklenti yok demek ki.
Tam tayfasını ve ordusunu kursun, çaylakları kaido’ya kaptırmasın, meyveleri çalsın, diğer yonkoularla savaşmaya başlasın, toprak genişletsin, silahlar üretsin. Ondan sonra diğer yonkouları geçer ödülü. Big mom gibi anti germa kullanan minigun çıkaracak ordusu var mı belli değil. Sadece kendi gücüyle artmaz ödülü.
Diğer Yonko'larda 2m küsür ödüllü. Şenks 15 senedir korsan, en yüksek ödül onda.
 
Kaido'nun en enterasan olaylarından biri 20 yıl önce Wano'yu işgal etmesiyle gerçekleşmiştir ondan sonrasında Kaido gibi birisinin yaptığı şeyler normal karşılanır.Kaido gibi birisinin ödülü ancak yonko indirmekle eş değer bir şeyle artar.
Kaido yonko indirse bile Teach ya da Luffy gibi durağan olmayan ve üzerine hükümetin tehlikeli gördüğü D ailesi olması sebebiyle ödülü onlar kadar artmaz doğal olarak.Birde yonko indirmesi bir nevi kendi dengini indirmek.Luffy için öyle mi?
Diyelimki WB Mf'de ölmedi ve Ace'i kurtardı.Amiralleri ise kısmen yaraladı.Kendi mekanlarına yaralıda olsa geri döndüler.Wb'ın ödülü artar mıydı? Artsa ne kadar artardı?
 
Son düzenleme:
Seride hala görmediğimiz bu kadar kişi olması can sıkıcı. :( Bir de bunların birinden biri Rocks ile alakalıdır herhalde.


 
Gizemli bir isim söz konusu olduğu her zaman şu punk hazard arcındaki kişiler gösteriliyor ama daha çıktığını göremedik. Sadece Jack ismen zikrediliyor.

Eğer bu karartılmış kişilerden birisi ya da birkaçı önemli birisi çıkarsa Oda'ya saygım bir kat daha artar ama bu ihtimali düşük tutuyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 31)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık