Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro ve Sanji Arasındaki Güncel Güç Dengesi

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    465
Sanjinin alabileceği bir p-up yoktu. Maksimumuna dayanmıştı. Potansiyeli anca bu kadardı. Vergo'da gördük. Daifukunun cininde gördük. Mangaka gitti suit verdi ki sınırını aşsın. Bundan sonra suitin verdiği becerilerle kendi gücünü de biraz geliştirecek. Seri sonunda suitsiz gücü bir Jack yapar. Suitle ise Kizaru'yu geçer.

Ama Zoro öyle mi. Herif kılıç değiştirir güçlenir, kral haki çıkar güçlenir, element keser güçlenir, sol gözden belki bir şey çıkar, şeytani güç çıkar, ashura açar. Adamın güçlenmesini beklediğimiz dünya kadar yanı var.

Zoro seri sonunda saf bir kılıç ustası olarak Zoro > Mihawk > Shanks denklemine girer.

Zoro ve sanji arasında kulvar farkı var. Yakın gözükmesinin sebebi sadece Zoronun mütevaziliğidir.
 
Zoro ve Sanji isteseler meyve yiyebilirler ama tayfada biri denize düştüğünde tayfayı kim kurtaracak?Usopp mu Nami mi
Zoro ve Sanji ilişkileri alakası yok gibi görünsede birazcık Mihawk ve Shanks'ı andırıyor.
 
Jinbei Raftel zamanı gelir.Direk Kk tayfası elemanı olur bu gidişle.
Oden bile 3 sene durduğu halde geçici üye olarak anılıyor.Hasır tayfada ise Luffy-Zoro bile 3 senedir yok.Jinbei 1 ayda Raftel'i görecek bu gidişle.Luffy bir gram büyümeden seri Raftel'e doğru gidiyor yavaş yavaş
Luffy 19 yaşında korsanlar kralı olmamalı bence. Hiç mantıklı değil. Ama Oda sağolsun, senin dediğin gibi olacak muhtelemelen.
 
Sanji'nin adam gibi bir konuma gelebilmesi, çocukluğunda gerçekleştiremediği mutasyonu gerçekleştirip gücünü uyandırması ile olacaktır. Power Ranger'a dönerek değil. Normal hali ile inanılmaz tekmeler atan adama çelik gibi kemik yapısı ve bunu destekleyecek kaslar verirsen, kendi potansiyelini sınırına ulaştırdığında amiral kıvamına gelir diye düşünüyorum. Sanji, böyle bir güç artışı yaşayıp kendine gelmeden Zoro gibi bir azmanla arasında hep gözle görülür bir fark olacaktır. Çünkü Zoro alabileceği en iyi eğitimi aldı ve kendini çok doğru şekilde geliştiriyor mangaka sağ olsun.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık