Sen Zoro lobisini tanımamışsın. Bu zamana kadar yenilgi yüzü görmedik neredeyseZoro'nun hayatındaki en ağır anket yenilgisini görmek istiyorsan tutan yok
Sen Zoro lobisini tanımamışsın. Bu zamana kadar yenilgi yüzü görmedik neredeyseZoro'nun hayatındaki en ağır anket yenilgisini görmek istiyorsan tutan yok
Bir ara Kubo bana maaş bağlamıştı iyi para kazanmıştım @Reiper'de Toriko'dan aldı galiba ama bu arkadaşları bilmiyorum nereden alıyorlar.Maaşlı çalışan gibiler maşallah maşallah.
Ben senin kendimize level atlattırıyoruz lafına denk geldim koptum. Kaç level oldunuz şu an ?Sen Zoro lobisini tanımamışsın. Bu zamana kadar yenilgi yüzü görmedik neredeyse
La valla öyle bak yalan değil. Tartışacak, argüman sunacak adam yok. Onların sunamadığı argümanı biz sunuyoruz. Yani aslında tartışmaları kazanan taraf biziz ama hızımızı alamayıp sürekli argüman yeniliyor ve çoğaltıyoruz. Ben @Mr.Bushido'yu görüyorum birşey yazıyorum, başkası @Hakili Yumruk'u görüyor birşey yazıyor falan. Kendi içimizde tartışıyoruz la resmen. Platonik, saçma sapanBen senin kendimize level atlattırıyoruz lafına denk geldim koptum. Kaç level oldunuz şu an ?
Anladım anladım tek rakibi kendisi olan arkadaşlarsınız yani siz. Luffy'e benziyor biraz gerçi Zoro'ya değil.La valla öyle bak yalan değil. Tartışacak, argüman sunacak adam yok. Onların sunamadığı argümanı biz sunuyoruz. Yani aslında tartışmaları kazanan taraf biziz ama hızımızı alamayıp sürekli argüman yeniliyor ve çoğaltıyoruz. Ben @Mr.Bushido'yu görüyorum birşey yazıyorum, başkası @Hakili Yumruk'u görüyor birşey yazıyor falan. Kendi içimizde tartışıyoruz la resmen. Platonik, saçma sapan
Maalesef ki öyle. Gönül isterdi ki tartışmalarda zorlanalım, keyif alalım. Ama yok. Mihawk'ı çok iyi anlıyoruz. Hepimiz birer Mihawk'ız. Aaaah zirvede oturan yalnız adam ahhhhhhh!Anladım anladım tek rakibi kendisi olan arkadaşlarsınız yani siz. Luffy'e benziyor biraz gerçi Zoro'ya değil.
Argüman lobisinden bence.Bir ara Kubo bana maaş bağlamıştı iyi para kazanmıştım @Reiper'de Toriko'dan aldı galiba ama bu arkadaşları bilmiyorum nereden alıyorlar.
Ben senin kendimize level atlattırıyoruz lafına denk geldim koptum. Kaç level oldunuz şu an ?