Hala açmadığına şaşıyorum.Zoro'yu 100 yıl geriden takip eden Sanji, 1 p-up'la bütün kulvarlardaki farkı kapatıyorsa Zoro'nun alacağı ilk p-up'ta Kaido vs. Zoro açarım ben aga. Kimse kusura bakmasın
Hala açmadığına şaşıyorum.Zoro'yu 100 yıl geriden takip eden Sanji, 1 p-up'la bütün kulvarlardaki farkı kapatıyorsa Zoro'nun alacağı ilk p-up'ta Kaido vs. Zoro açarım ben aga. Kimse kusura bakmasın
Zoro'nun hayatındaki en ağır anket yenilgisini görmek istiyorsan tutan yokZoro'yu 100 yıl geriden takip eden Sanji, 1 p-up'la bütün kulvarlardaki farkı kapatıyorsa Zoro'nun alacağı ilk p-up'ta Kaido vs. Zoro açarım ben aga. Kimse kusura bakmasın
Kaç kişiyi öldürmüş de öldürebilir diyorsun yahu.Ölüm işi bu mangada yok.Çünkü uşağı tehlikeli ve öldürebilir. Luffy öldürme iç güdüsüne sahip değil.
Aslında öldürdüğü kişiler var hatta çalıştığı kişilerde var da Bege'nin korkacağını sanmıyorum. Hatta Neko'dan korkma nedeni bile anlık bir şeydir. Yonkoya kafa tutan adam kendi ile aynı unvandaki adamlardan korkmaz. Ayrıca ne Zoro'nun ne de Sanji'nin, İnu ve Neko karşısında çok zorlanacağını sanmıyorum. Daha doğrusu ezilmezler.Kaç kişiyi öldürmüş de öldürebilir diyorsun yahu.Ölüm işi bu mangada yok.
O konuda yanılabilirsin be Hakan'ım Derinlerde neler gizli bilemezsinZoro'nun hayatındaki en ağır anket yenilgisini görmek istiyorsan tutan yok
Wisky adasında 200 kişiyi öldürdü. Kutsal ejderi de öldürecekti bıraksalar.Kaç kişiyi öldürmüş de öldürebilir diyorsun yahu.Ölüm işi bu mangada yok.
Öldürseydi de rahatladaydık. Bin mesaj olur burasıda... Yakında bu bu konunun kapanması dileğiyle... Ağlayan buraya geliyor.Wisky adasında 200 kişiyi öldürdü. Kutsal ejderi de öldürecekti bıraksalar.
Anlık veya değil burda Bege korkmasa bile Sanjinin dışarıda bir canavar var lafı da var.Sanji burada Nekoyu bizzat kendinden bile üstte görmüş muhtemelen ki üsttedir zaten.Luffynin güçlüsün dediği hiç bir adam boş çıkmaz.Bu adam Jack ile rahatça dövüşebilen bir adam ki Jack her yaptığı işi eline yüzüne bulaştırsa da bildiğin hayvan ve Luffynin övgüsüne mazhar olmuş birisi.Begenin Yonkouya kafa tutması da kendini bilmezliğinden.Daha sonra tabanları yağlıyordu zaten.Aslında öldürdüğü kişiler var hatta çalıştığı kişilerde var da Bege'nin korkacağını sanmıyorum. Hatta Neko'dan korkma nedeni bile anlık bir şeydir. Yonkoya kafa tutan adam kendi ile aynı unvandaki adamlardan korkmaz. Ayrıca ne Zoro'nun ne de Sanji'nin, İnu ve Neko karşısında çok zorlanacağını sanmıyorum. Daha doğrusu ezilmezler.
Fark etmez. Öldürdü mü öldürdüAnlık veya değil burda Bege korkmasa bile Sanjinin dışarıda bir canavar var lafı da var.Sanji burada Nekoyu bizzat kendinden bile üstte görmüş muhtemelen ki üsttedir zaten.Luffynin güçlüsün dediği hiç bir adam boş çıkmaz.Bu adam Jack ile rahatça dövüşebilen bir adam ki Jack her yaptığı işi eline yüzüne bulaştırsa da bildiğin hayvan ve Luffynin övgüsüne mazhar olmuş birisi.Begenin Yonkouya kafa tutması da kendini bilmezliğinden.Daha sonra tabanları yağlıyordu zaten.
@TheSlashOfMihawk osursa ölecek adam yahu onlar.Kalbur üstü adamlardan bahsediyorum.