Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anladığımız kadarı ile Garp, Roger'ı kovalarken Sengoku, WB ile kapıştı durdu. WB ile Garp hiç dövüşmemiş olabilirler. Sengokunun hem güzel bir meyvesinin olması, hem kral haki sahibi olmasının + değeri var.

WB'nin korsan çağı öncesinde de en güçlü adam ünvanına sahip olması Sengokuya rakip kalması sebebi ile sengokunun gücünü de gözümde arttırdı.

Garp'ın KK ile kapışması ve kahraman diye anılması ise o zaman ki filo amiralinin görev dağıtmasından kaynaklı gibi. Adam bakmış WB'de deprem var, 3 haki var ben buna sengokuyu göndereyim demiş. WB'nin de KK olmak gibi bir niyetinin olmaması sebebi ile onu öldürsen bile kimse sana kahraman demez. Roger ise daha aktif ve terör estiren bir tip olduğu için onu yakalamak kahramanlık gerektirir gibi bir durum çıkmış galiba. Kısacası Sengoku > Garp derim artık.
 
Garp'ın pabucunu ne çabuk dama attınız öyle, bir Kral Haki çıktı diye de hemen Sengoku > Garp demeler başlamış. Roger ile uğraşan adam WB ile uğraşan adamdan daha büyüktür benim gözümde.
 
TheSlashOfMihawk dedi ki:
WB > Roger çıkabilir.
Öyle olsa bile bu Garp'ın değerini düşürmez, KK olan adamın yaptıkları WB'ye göre daha fazladır bence. Roger ile de denk görüyorum ben en fazla, ondan yukarıda olmasını istemem açıkçası güç olarak.
 
Garp’da kral haki çıkmaz umarım. Bu onu daha güçlü gösterir. Meyvesiz kral hakisiz adam kahraman olarak anılıyor. Ne kral haki ne meyve ne kılıç. Ne güzel türünün tek örneği.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık