Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro ve Sanji Arasındaki Güncel Güç Dengesi

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    465
Zoro'yu 100 yıl geriden takip eden Sanji, 1 p-up'la bütün kulvarlardaki farkı kapatıyorsa Zoro'nun alacağı ilk p-up'ta Kaido vs. Zoro açarım ben aga. Kimse kusura bakmasın :oleyo:
 
Zoro = 2x Sanji demiştim, fakat şu anki Sanji (Şu an bilinen Zoro) ile eşit güçtedir belki dahada güçlüdür. fakat bunun çok uzun süreceğini zannetmiyorum, Wano Zoro'nun arcı ve Zoro çok uzun zamandır zor bir savaşa girmiyor. çok ciddi bir Power up alıp farkı tekrar açacaktır.
 
Sanji'nin hız hariç Zorodan üstün olan bir yanı yokken nasıl oluyor da evet nasıl oluyor da evet evet nasıl oluyor da aralarında net bir fark olmuyor biri bana bunu desin :) Senden ümitliyim.
Zoro’da ne var? Ben de “zoro’nun kaba kuvvetten başka üstün yonu yokken nasıl net fark olur?” Derim o zaman.

Sanji 2180 dourikiyi yenerken zoro 2200 yenmişti. Orda sanji çevik ve hızlıydı zoro ise kuvvetli ve dayanıklıydı.
Bu üstünlükler hala aynı. Bunun üstüne zoro busoşoku üstünlüğü eklerken sanji kenbunshoku üstünlüğü ekledi.

O arc’tan sonra zoro daha çok gelişti benim gözümde. Sadece zaman atlamasında değil. Thriller bark’ta başladı zoro’nun öne geçmesi. Hem yeni kılıcının etkisi var hem de kuma olayıyla gösterdi bunu.

Ama şuan sanji yakalamış olabilir. Bu da gayet normal. Zoro yerinde sayarken sanji power up aldı ilk defa.
____________
Zoro baya abartılıyor benim gördüğüm kadarıyla. Zoro’nun kenbunshokusu zayıf. Carrot’a bile vurmakta zorlanıyor. Carrot’tan kontra yedi la adam. Yüzdüğü suda köpekbalığı aldı zoro’yu onu da hissedemedi. İkisinde de dayanıklılığı sayesinde pek hasar almadı. Zoro’nun üstünlüğü bu. Çok darbe alıyor ama dayanıklılığıyla kapatıyor. Rakibi zor yakalıyor ama vurdumu baya hasar veriyor.

Sanji ise geleceği görüp müdahale eden adamın saldırısını ona konsantre değilken hissediyor. Dresrosa’da Uzaktaki bi sniper daha ateş etmeden tehlikeyi hissediyor. Sanji zoro’ya kıyasla daha zor vurulan biri. Ama darbe aldığında baya hasar alıyor dayanıklı olmadığı için(tabi zırh sayesinde artık almıyor).

İki karakterin de üstünlükleri var. Zoro aradaki güç farkını açsa bile kenbunshoku, hız, çeviklik, combo konularında sanji’yi yakalayamayacak asla.
______________

Bu arada zoro o kedi ve köpeğin tırnağı etmez. Aynısı sanji için de geçerli. İkisi beraber dövüşse belki birini alırlar o da bi uzuvları olmadığı için.


@TheSlashOfMihawk

Ben de ekleyeyim bi tane. Luffy kutsal ejderi kesmese zoro kendisinin keseceğini söylemişti. Bunun gibi daha çok olay var şimdi aklıma gelmiyor. Luffy olmasa onun yerini alacak kişi zoro’dur bu zaten çok belli edildi. Benzerlikleri çok var. Ama bunun anketle bi alakası yok.
 
Zoro'yu kaale alırdı. Çünkü Zoronun öldürebilecek bir tip olduğunu biliyor. Tehlikeli biri olduğunu kendi gözleri ile gördü. Fakat luffi kaale almadı :D Bırakın gelsin diye takıldı luffy karşısında :D
Begenin Neko dışında korku belirtisi verdiği tek adam Katakuri.Ek olarak dediğin gibi Luffy olayı bozarsa alırım kellesini dedi.Kaptanından korkmayan adam uşağından niye korksun.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık