Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda günde 3 saatten az uyuyormuş ve bu uyku, stüdyosunda duş almadan gerçekleşiyormuş. :oleyo2: Haftada en az bir gün kızlarıyla takılmaya çalışıyormuş.

Kaynak: Ben.

:oleyo2:
 
Oda günde 3 saatten az uyuyormuş ve bu uyku, stüdyosunda duş almadan gerçekleşiyormuş. :oleyo2: Haftada en az bir gün kızlarıyla takılmaya çalışıyormuş.

Kaynak: Ben.

:oleyo2:
Milyon dolarlar kazanıyor, gerekirse hiç uyumasın. Çizsin, çalışsın, üretsin. Okuyucuyu kızdırmasın. Bol bol fan servis sahne çizsin bana. Hiç çizmedi gebeş 6-7 yıllık One Piece hayatımda.
 
Ödül konusunda bizim tayfayı baz almayın. Diğer tayfaların gücü için ipucu oldu hep ödül. Çünkü adamları ilk defa görüyorduk. Bizim tayfa için böyle bir şeye ihtiyacımız yok. Kimin ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz.

Bizim tayfada ödüller hep sıra dışı oldu.

Luffy=> Enies Lobby'i yıkan tayfanın lideri, tarihte ilk defa Impel Down'dan bu kadar çok adamın kaçmasına neden olmuş, MF savaşında direkt denizcilere düşman olmuş, Dragon'un oğlu olduğu açıklanmış vs.. Ödülü sivil katliamı yapan Kid ile denk gidiyor sanki hükümet sivilleri önemsiyormuş gibi :)

Sanji=> 32 milyon ödüllü Bon Clay'i yendi ödül almadı. Halbuki erinmeyip dağ haydutuna 8 milyon ödül koyan bir hükümet bu. Yine Sanji Dressrosa'da herkes 50 milyon ödül artışı alırken 100 milyon aldı ailesinin girişimi ile. Sanji'nin bir zamanlar fotoğrafı çekilemedi diye el çizimi aranıyor posteri olması yine bize has istisnalardan.

Usopp'un ödülünün bir arclığına da olsa Sanji'yi geçmesi. Yine koskoca hükümetin Usopp'un adını ilk ödül koyduklarında Sogeking olarak yazması. Gerçek kişiliğini tespit edememesi.

Brook'un 50 yıl önce koyulan ödülünün aktif olması. Tayfaya katıldıktan sonra eski ödülü ile devam etmesi. Usopp'un adını bilemeyen, Sanji'nin resmini çekemeyen, Chopper'ı evcil hayvan sanan hükümet 50 yıl önce koyduğu ödülü biliyor :)

Evet, Chopper'ın evcil hayvan sanılması. Yani buna rağmen ödülü yine de saçma. Luffy gibi tehlikeli birinin evcil hayvanını almak kolay bir iş mi ki bir ekmek parası anca koymuşsunuz :) Kim, niye o ödülün peşine düşsün.

Robin gibi hükümete doğrudan tehlike oluşturan birinin ve Franky gibi antik silah yapabilecek birinin komik ödülleri. Law'ın meyvesi 5 milyar ediyor bi de.

Bizim tayfanın ödülleri hikayeye göre şekilleniyor. Çünkü hikayenin merkezindeler. Diğer tayfalar için ise güçleri hakkında bir fikir edinelim diye ödül konuyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık