Şurayı düzelttim. Gerisine lafım yok.Misal Sanji King'i patlatsa çok olur.
Şurayı düzelttim. Gerisine lafım yok.Misal Sanji King'i patlatsa çok olur.
Hater mısın kardeş?Şurayı düzelttim. Gerisine lafım yok.
Hater mı olduk şimdi? Öyle görüyorsan öyleyimdir.Hater mısın kardeş?
Elin oğlu Doflamingo, Katakuri patlatıyor, Sanji King patlatsa ne olmuş?Hater mı olduk şimdi? Öyle görüyorsan öyleyimdir.
Olabilir bakalım hangisini seçecek göreceğiz. Sizin taraf bizim taraf ne yahu anlamadım şimdi ben bu işi.Ya diğer tarafı patlatmak isterse?
Kol bilgisi sizin taraftan birine geldi sonuçta. Hem direk kol gibi geldi ertesi güne.
Sen tarafları oluşturdun yapma böyle.:S Neyse dediğim gibi ne olacağı belirsiz Oda'ya güven olmaz.Olabilir bakalım hangisini seçecek göreceğiz. Sizin taraf bizim taraf ne yahu anlamadım şimdi ben bu işi.
Dare öylesine söylemiş işte çok iddaalı olduğunu sanmıyorum öyle olacak birşey değil.Aşırı gizemden umutsuzluğa kapılması normal bende yaşıyorum bunu hele bleach sonrası.
Doflamingo herkesi patlatıyor. Yakınd raflarda: "Dof Firarda"Elin oğlu Doflamingo, Katakuri patlatıyor, Sanji King patlatsa ne olmuş?
Mihawk tarafları diyorsan onlar hep vardı ben oluşturmadım.Sen tarafları oluşturdun yapma böyle.:S Neyse dediğim gibi ne olacağı belirsiz Oda'ya güven olmaz.
Uğursuzluktur belki bende de var diye düşünüyorum bazen. :/ Artık sıkı takibe alalım seni mangadan önce ne diyorsan incelemeye almak lazım.Korsan fan okuyorsa şaşırmam. Op dışında futbol veya başka ne olursa ben söyleyince böyle oluyor. Üstümde özel bir şey var gibi.
Siz biz diye niye ayrımcılık yapıyorsun.