Teşekkürler.O ara forumda yoktum döndüğümde söylenen bilgi imparator tayfalarında geçerli lafıydı kim dedi şu an hatırlamıyorum.All the characters of “Yonko Officer” class have very high bounties. Do their bounties ever go up simply for the reason that they are the Officer of XX? P.N. Rice LOVE
O: Yes yes, that totally happens. After the Dressrosa incident, all the people involved with the Straw Hat Crew got a flat 50 million increase. The crew members’ bounties often increase with their captain. This is because it is actually fairly difficult to appraise the strength of each individual person and assign a money value to them.
@Roronoa Zoro dediğin gibi kaptanla birlikte artıyormuş ödüller hatta dresserosa’yı örnek vermiş. Wci yalan haberle yapıldığı için o bir istisna olabilir bence.
Normalde ödüller güce göre veriliyor ama ölçmesi zor olduğu için kaptanı ve tayfasına bakılıyor demeye getirmiş.Her kişinin gücünü değerlendirmek ve ona bir para ödülü vermek zordur diyor.Güce göre veriyorlar ödülü,hatalarla birlikte kimi az alıyor kimi daha fazla belki kaptandan dolayı daha fazla ama güce bakarak veriyorlar.İyi bari Oda'nın ağzından duymuş olduk.
Şimdi o halde Jinbe,Moria,Crocodile,Doffy,Mihawk bunların ödüllerini yonko elemanlarıyla kıyaslayamayız o zaman.Bu adamlar kaptan ödülü arttıran unsur bizzat kendileri.Yonko tayfasında ise imparatorlar.Jinbe 250 milyon alacaksa komutan olsa 300 alır demek oluyor o zaman bu.Güneş korsanları da Jinbe'den alacaklar üç beş birşey daha.Neyse ki balık kendini tayfaya attı da bu durumdan kurtuldu. :/ 438 bana düşük geliyordu zaten.
Kaptanlar avantajsız baya haksızlık olmuş bu yav bütün yük kaptanların sırtına binmiş ödül konusunda.