Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam da Kaku kim, konu ile ne alakası var. Mihawk, Shanks, Fujitora ve Shiryuu konuşuyoruz şurada, ağzımızın tadını bozuyon. Üst seviye kılıççılardan bahsediyoruz, kinemon, Kaku v.b. ne alaka o bakımdan ;)

Örneği sen verdin varsayım olarak, ben de mantıken karşılığını verdim. Ne diyeydim, Mihawk normal haliyle Shanks ile kafa kafaya çarpışır mı diyeydim.

He şu olur Mihawk'ın varsayım olarak 2. Formu varsa ve Shanks ile bu 2. Formu ile vs attıysa, yine berabere kaldıkları için fark etmez. Shanks'ın meyvesi yok desek bile ;)

Ama Shanks'ın meyve varsa, bunu kullanıp kullanmadığı ve h.haki'yi aktif olarak kullanıp kullanmadığı başka bir konu.
Abi niye anlamadın ? Sen elmadan bahsederken ben mercimek çorbasından mı bahsediyorum ? :( Sen diyorsun ki Shanks meyve yemiş olabilir. Ben diyorum ki meyve yese bile bu kılıç ustası olduğu gerçeğini değiştirmez. Bunun için de Kaku'yu örnek veriyorum. Ayrıca meyve varsa Mihawk'ta da Hakuba tarzı bir form ya da Zoro tarzı şeytani bir güç vardır o zaman diyorum.

"Shanks'ın meyve varsa, bunu kullanıp kullanmadığı ve h.haki'yi aktif olarak kullanıp kullanmadığı başka bir konu" diyorsan ben de;

"Mihawk'ta da Hakuba tarzı bir form ya da Zoro tarzı şeytani bir güç varsa bunu aktif olarak kullanıp kullanmadığı başka bir konu" derim.

Anlatabiliyor muyum ? Shanks'ta ekstra bir güç var ve bunu kullanıp kullanmadığı kesin değil tarzında bir tartışma biçimi olmaz. Çünkü o yönde bir argümanız yok. Shanks'ın meyve yediği sadece bir tahmin. Bu varsayımı ortaya atarak Shanks Mihawk'ta güçlüdür diyemezsin. Shanks meyve yemişse diyebilirsin. Seri sonu Zoro yonkou alacak o zaman şimdi Akainu'yu alır demek seninkisi. Olmayan bir şey üzerinden varsayım yapıp Shanks'ı güçlü görme çabası sadece. Shanks konusunda ekstra bir bilgi gelmediği sürece Mihawk'ın Shanks'tan daha güçlü olduğunu kabul etmek durumundasın şu an. Olay bu.
 
Bu Wano bitimine doğru Mihawkın seviyesi 1k+ sayfada kapanacak gibi duruyor. Oda çok az şey gösterdi, ilerledikçe bir şeyler göreceğiz o zaman buralar ne olur kim bilir :hmm:
 
Shanks konusunda ekstra bir bilgi gelmediği sürece Mihawk'ın Shanks'tan daha güçlü olduğunu kabul etmek durumundasın şu an. Olay bu.
Niye ki, Shanks yaptığı düello ve düellolarda kaybetti de haberimiz mi yok. Ayrıca Mihawk'ta h.haki görmedik ama Shanks'ta gördük. H.haki niye hesaba katılmıyor, meyve olayını geçtim. Daha h.haki'nin kerametini görmedik tam anlamıyla...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık