Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hükümet ve korsan olayları basitlikten çıktı gibi. İm olayından sonra sanki Teach ve Luffy satranç tahtasında kendi hamlelerini yapıyor, hükümet de bunları izleyen tarafsız göz gibi hissetmeye başladım. Ya da Matrix filmindeki Neo(Luffy), Ajan Smith( Teach)'in kapışmasını Kahin(Şhanks) ve Yönetici/Televizyonlu odadaki adam(İM)ın yönlendirmesi gibi bir hal aldı.
 
İşte umarım öyledir.Çünkü bana nedense orda sadece ne konuşulduğu gösterilcekmiş gibi geliyor.Yani orda Shanks'a saldırmamalarının,rehin almamalarının bi nedeni olmalı.Umarım güzel bir açıklama gelir.



Orda 5 kişi var ama bence bu önemli bir rakam.Kaldı ki goroseilerin de öyle güçsüz kimseler olduklarını düşünmüyorum.Shanks istediği kadar hızlı olsun.Kizaru'nun hızına bile reaksiyon verirsin.Orda 5 kişi varken Shanks'ın kaçmasına ihtimal vermiyorum o yüzden.

Ayrıca harbiden çok basit bir açıklama.Shanks'ı yakalayamadık ? Neden ? Adam çok hızlı valla uçuyo adam...
Kizaru'nun hızına, sana saldırırsa refleks olarak kaçınarak karşılık verebilirsin en fazla. Aksi halde onunla bir yerlere yetişme konusunda yarışamazsın. Shanks gibi adamları öldürebilmek için seninle sonuna kadar savaşmaya ikna etmen lazım. Aksi halde imkansız sayılır bu. Kizaru bile ihtiyar Ray'i yakalamak için şimdikinden daha fazlası lazım diyor. Sebep? Ray kaçmak isterse kaçar. Bu kadar basit.
 
Kizaru'nun hızına, sana saldırırsa refleks olarak kaçınarak karşılık verebilirsin en fazla. Aksi halde onunla bir yerlere yetişme konusunda yarışamazsın. Shanks gibi adamları öldürebilmek için seninle sonuna kadar savaşmaya ikna etmen lazım. Aksi halde imkansız sayılır bu.
Eğer teke tek olursa imkansız sayılır.Orda 5 kişi varsa imkansız sayılmaz.5'i geçtim orda 3 tane gorosei olsa Shanks'ın yine kaçamaması lazım.K.haki dediğimiz bir şey var.Kaçmak istese illaki engellerler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 40)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık