Karışmak şöyle dursun, keyifle ailecek takip ediyoruz kokuların izini. Ki zaten tatmin olmuşum ben.Zolo'ya işler mi?
MF öncesi ne meyveler hiç oldu.
Kimse kimsenin hayatına karışamaz. O, şu şekil koklar bu, bu şekil koklar.
Karışmak şöyle dursun, keyifle ailecek takip ediyoruz kokuların izini. Ki zaten tatmin olmuşum ben.Zolo'ya işler mi?
MF öncesi ne meyveler hiç oldu.
Kimse kimsenin hayatına karışamaz. O, şu şekil koklar bu, bu şekil koklar.
Anladım.Shanks mfyi yok olmanın eşiğine getiremezdi bence.Onun dışında yukarıda yazdığım gibi düşünüyorum genel olarak.
Çapları yetmez. O güç ve hızdaki bir karakter öyle ya da böyle kaçar oradan.Shanks'ın goroseiyle konuşmasından ziyade Shanks'ı orda neden rehin almıcaklar sorusunun cevabını merak ediyorum.
Eğer Shanks hükümet adamı değilse bir yonko tek başına ayağınıza geliyor ve siz onu rehin almıyorsunuz ? Eğer durum gerçekten dışardan gözüktüğü gibiyse,rehin alınmamasının bi nedeni yoksa tam bi saçmalık.Yine Shanks'a karizma kastırıcam diye şöyle altını dolduramayacağı,kurgu uğruna saçma bir hareket yapıcaksa güzel anıcam Oda'yı.
Ha Shanks hükümet adamıdır(ki %1 ihtimal vermiyorum) Shanks lakabının hakkını sonuna kadar veriyor demektir.
4D'ye geçsin filan.Shiryu reis uyanış açınca görün bir de siz o meyveyi.
Aynen belli bir mesafede görünmüyor bir de saldırılardan hasar almıyor. Çok ufak bir zaman bile kazandırsa saldırılardan sıyrılır o konuda +'dır.Savunma anlamında yapabilir bak.Phantom asassin pasifi gibin.Blur muydu neydi.Hoş da durur kılıç ustasına.
Bunu daha önce de biri söylemişti.Ama katılmıyorum.Karşısındaki adamlar çocuk değil ki ellerinden kaçırsın.Hadi goroseilerden bir tanesiyle karşı karşıya olsa tamam kaçar dicem ama beş tanesiyle aynı odadayken ı-ıh kaçamazsın.Çapları yetmez. O güç ve hızdaki bir karakter öyle ya da böyle kaçar oradan.
Yani meyve açıklandı açıklanalı vs konusu açılmadı. Bir hayal kırıklığı olabilir. Mesela klişe olan elması yemiş olsaydı, şimdiye 250 sayfa olmuştu.Zoro fanlarında hayal kırıklığı var mıdır acaba :S Zamanında bunları yapan adama görünmezlik trrrıııs gider sonuçta. En kötüsü de Sanji görünmez adamı yenmişken şimdi Zoro'nun hedefine koyulması
Çok rahat kaçar.Bunu daha önce de biri söylemişti.Ama katılmıyorum.Karşısındaki adamlar çocuk değil ki ellerinden kaçırsın.Hadi goroseilerden bir tanesiyle karşı karşıya olsa tamam kaçar dicem ama beş tanesiyle aynı odadayken ı-ıh kaçamazsın.
Yapma.:/ Hiç tatmin edici bi açıklama değil.Çok rahat kaçar.
Shanks Hükümetin iti eniği mi diyorsun yoksa Hükümetin Shankstan çekinmesine sebep olan şeyler var mı diyorsun, ne diyorsun?Shanks ile hükümet arasında var bir bit yeniği.
Elinde büyük bir koz vardır belki. Ona güveniyordur.Bunu daha önce de biri söylemişti.Ama katılmıyorum.Karşısındaki adamlar çocuk değil ki ellerinden kaçırsın.Hadi goroseilerden bir tanesiyle karşı karşıya olsa tamam kaçar dicem ama beş tanesiyle aynı odadayken ı-ıh kaçamazsın.