Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabo’da bunu bildiğini söylüyor yani sabo’da fuji ile aynı oyunu oynuyordu. La jozu bir omuz ile buz atıyor öyle kapışma dediğin yüz yüze olacak. Zoro’ya bak adam direkt çöktü fuji karşısında amirale ayak uyduramayan karakter kendini belli ediyor zaten. Birde fuji ciddi değilim diyor ama sabo’nun üstüne meteor atmasını biliyor. Fuji’nin gözü önünde ayak üstü bastille’yi de alıyor.
1 değil toplam 3 amiral karşısında çıktı sabo.
2 defa fuji 1 greenbull. Bastille ve burgess gıdıklamadı bile sabo’yu. Ben şimdi gösterilenlere göre bu adamı boşuna mı övüyorum? Kid aynısını yapsın ben senin sabo için dediklerini kid için yazsam çarmıha gererdin la beni:D
 
Nasıl ve neden ?

Hedefleri ve potansiyelleri çok başka. Birinde yonkou oluşumu kadar güçlü bir oluşumun başına geçebilecek var. Bir diğerinde en fazla Mihawk’ı geçecek potansiyel.

Şöyle düşünebilirsin. İlerki dönemde Zoro’nun olduğu bir savaşta Sabo sonradan katılırsa savaşa , Zoro “ Bana bundan kimse bahsetmedi , ben topuk baba “ diyip kaçabilir bir tarafı tutuşup ;)
 
Katılıyorum. Sabo Fujitora'nın gözünün önünde donanma koramiralini alıyor. Fuji'nin gücü yetmesine rağmen durdurmuyor? Bana mantıklı gelmiyor demekki Sabo öyle kolay lokma değil. Devrimci oluşumunun 2.adamı Sağ kol üstü olmalı bana göre. Devrimci oluşumu da yonko oluşumunun(tekil) üstündedir bana göre.
Bu yazdıklarımdan Sabo>Fuji anlaşılmasın.
Fujitora şimdiye kadar gördüğümüz düşünce yapısı en değişik olan amiral fazla düşünmemek lazım
 
Fuji bariz bir şekilde devrimci. 2 yıl önce shichi arasına sokulan kumanın yerine bu sefer de Dragon amirallerin arasına kendi adamını sokmuş işte.
 
Sabonun bir hedefi var da biz mi bilmiyoruz?
Bilmiyorsan artık ne diyeyim :( Herif Dünya Hükümetini indirip adil bi düzen kurmayı hedefliyor.
Zoro’nun zirvesiyle Sabo’nun zirvesi aşağı yukarı aynı seviyede olur.
Zoro hep Sabonun gerisinde kalacaktır. Seri sonu yonkoular haricinde Saboyla aşık atabilecek tek adam Luffy olur. Durduğu yer de bunu gerektiriyor zaten. Luffyden güçlü olsa bile sırıtmaz benim için.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık