İyi de bu da Zoro'dan daha potansiyelli olduğu anlamına gelmiyor ki.Yeni düzenin başına geçmenin güçle bağlantısı ne ki ? Ayrıca sen Sabo'dan son savaşta tam olarak ne bekliyorsun merak ettim ?Adam devrimin ikinci ismi ve belli ki genç nesilin de ilerisinin de devrimden sonraki potansiyel lideri. Düzen yıkılıp yeniden kurulduğunda bu düzen ona emanet edilecek. En fazla Akainuyu yener demen senin beklentinse bilemem de Saboda ötesi de var. Mihawk bence Akainu etmez o da ayrı mesele de Mihawka girersek yine onlarca sayfada bitmeyecek o mevzu. Luffy birilerini yenebilir ama düzeni koruyacak, emanet edilecek kişi net Sabodur.
Ben Dragon'un bile tek başına devrim yapabilecek güçte olduğunu düşünmüyorum açıkçası.Rakiplerimiz her ne kadar kutsal ejderler deseler bile o kutsal ejderlere giden yolda bunların rakibi hükümet olucaktır.Devrimci oluşumunun da 1 yonko oluşumundan çok daha fazlası olduğunu sanmıyorum.Ama hükümet muhtemelen 3-4 yonko oluşumu gücünde falan.Yani o Dragon,Sabo bile devrimi Luffy ve müttefikleri sayesinde başarıcak.Kısacası yine her şey Luffy'e dönücek.
Hatta bu olayın serinin açıklarından biri olucağını düşünüyorum.Yani seri bittiğinde ''Ulan Luffy olmasaydı bu Dragon devrimi nasıl gerçekleştirecekti ?'' diyecez gibi geliyor bana.