Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Toriko (Manga)

Açtın baktın mı :D Doğru hatırlıyormuşum demek ki bundan sonra da yedikleri içtik ayrı gitmez heralde ama yine de en çok gelişecek kişi Toriko gibi.
Yok o kadar vaktim yok elimle koymuş gibi bulabileceğimi de sanmıyorum zaten.Demek torikonun kafasını şimdi öne çıkarmayı seçti.Daha sonra arap atı gibi sonradan arayı açmayı zaten her shounen yapıyor.Hatta biraz alucard tadında çok güçlü bir şekilde ilerlese bir yere kadar çok fena olur :D
 
Galiba kimse hatırlamıyor gidip gitmediğini diğer 3lünün ama kesin gitmişlerdir ya hatta Zebra zaman atlamasından önce gitti büyük ihtimalle hatırlarsanız menü'sünde seviyesi belli olmayan malzemeler vardı.
 
Zebra zaman atlamasından önce en azından dharma keşişinin olduğu yere(Buranchi'nin köyüne) gitmiş olmalı, ki köy gurme dünyasında, çünkü onun atını ödünç alıyor, tabi dharma keşişi ile insan dünyasında görüşmediyse.Arada ufak tefek sıkıntılı durumlar var gibi duruyor ama Tobi, Haki tutarsızlıkları kadar bariz değil
 
Ya sayıyı tam hatirlayamadim ama biyerde soyleniyor olması lazım 4 kutsal kıraldan en cok toriko gurme dunyasinda zaman gecirmis.

Diyerleride gitmis ama toriko kadar fazla kalmadan donmusler.
 
Toriko hakkında genel yorumu nereye yapacağımı bulamadım buraya yazıyorum.

Okuduğum yere kadar kaslı erkeklerin habire dövüştüğü bir seri idi, başka bir şey yoktu. Zaten 150lerde falan baya sıkıcı olmaya başladı. 170lerde galiba dayanamadım artık bıraktım.
Bütün shounen serileri bırakmalısın bence, hep kaslı erkekler dövüşüyor, ne kadar sıkıcı değil mi? :/
 
50 bölüm dayanabildim. Adam haklı :(
Muhtemelen, Beelzebub gibi yarıda kesilmez ise, 1.000'leri görebilecek bir seri için 50 bölüm nedir? :/ Olaya tek yönlü bakarsanız, ağır psikoloji seinenleri dışında tüm seriler tekdüze ve sıkıcı gelir. Guts önüne çıkan her iblisi doğruyor, ne kadar sıkıcı değil mi? :/
 
Ortak sen Bokko'yu okumadın galiba, ağır psikoloji içermiyor ama sıkıcı değil ve tekdüze de değil.Seni Bokko düzenlemeye davet ediyorum, insanları Bokko'dan mahrum eyleme.

@galeme; mangakalar hep mi erkeklere fanservis yapacak bırakınız kızlar da faydalansın, kaslı-vahşi erkekleri seven kızlar da vardır illaki.Bu seriyi okuyup da Coco'ya abayı yakmayacak kız olabileceğine ihtimal dahi vermiyorum, hepsinin farklı gideri var.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık